keyboard_arrow_down

Gør som Karl Thygesen & Søn og få én leverandør til alle behov

Vil man være kundernes foretrukne leverandør, må man kende deres behov og ønsker, og derfor tager vi hos Fyns Kran Udstyr jævnligt ud og snakker med vores kunder og ser vores produkter i funktion for hele tiden at kunne levere de bedste løsninger. Denne gang har vi har været på besøg hos den sjællandske vognmandsforretning Karl Thygesen & Søn Aps for at høre om deres bevæggrunde for at vælge os fra Fyns Kran Udstyr som samarbejdspartner, samt hvor vi differentierer os som leverandør, og hvor vi er med til at gøre dagligdagen i virksomheden lettere.

Virksomheden Karl Thygesen & Søn Aps

Karl Thygesen & Søn Aps er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1950’erne, og den drives i dag af 3. generation. Den primære beskæftigelse for virksomheden er kran- og specialtransport, og opgavetyperne spænder vidt – én af de mere specielle opgaver har bl.a. været at flytte Den Lille Havfrue til EXPO 2010 i Shanghai.  

Se mere om Karl Thygesen & Søn i denne flotte profilfilm.

Se filmen der blev optaget i forbindelse med transporten af Den Lille Havfrue.

Danmarks største mobile tårnkran

Kørsel med lastbilkraner i alle størrelser er stadig et speciale hos Karl Thygesen & Søn Aps, der også råder over mobilkraner og mobile tårnkraner. Faktisk har firmaet Danmarks, indtil videre, største mobile tårnkran; en LIEBHERR MK 140. Når kranen er udfoldet og klar til brug, er der imponerende 40 meter op til bommen, og samtidig har kranen normalt en rækkevidde på 60 meter der kan forlænges op til 65 meter og i den specielle luffermode nå højder på 95 meter under krogen. De mobile tårnkraner kan bruges til mange formål, men ofte er krantypen det helt rigtige valg, når der skal løftes i byen.

 

Se mere om MK 140 i reklamen fra LIEBHERR

Kranfører Michael Cederfeldt Olsson fra Karl Thygesen & Søn Aps, uddyber; ”En mobil tårnkran har den fordel, at de typisk er ret smalle, når de er klar til at løfte - i LEBHERR MK140’ens tilfælde er det 8 meter, mod op til både 10 og 12 meter ved firmaets store lastbilkraner”, udtaler Michael. Samtidig udfoldes den mobile tårnkran lige op, hvor en mobilkran har behov for en meget større radius grundet dens vinklede kranarm. De mobile tårnkraner går dog ikke på kompromis med evnen til at løfte, og den mobile tårnkran, som Michael fører, kan tage helt op til 1.900 kg på 60 meter.

keyboard_arrow_down

LIEBHERR MK 140 har en køreklar vægt på hele 60 T.

Hvorfor vælger en virksomhed som Karl Thygesen & Søn
at handle ved Fyns Kran Udstyr?

Disponent Denis Jensen fra Karl Thygesen & Søn Aps uddyber: "Det er en kombination af mange elementer i hele den samlede pakke, der gør forskellen. Ét af de vigtige parametre er det høje serviceniveau; bl.a. den gode service som vores faste salgskonsulent yder, som er meget højere end alle andre steder, vi har oplevet. Tilgængelighed og svartid er også meget vigtige elementer; hvis jeg laver en forespørgsel til Fyns Kran Udstyr, får jeg et hurtigt svar - andre steder har vi oplevet at vente 2-3 uger”, udtaler Denis. Et andet vigtigt element er dokumentationen på de lovpligtige eftersyn, som Fyns Kran Udstyr foretager. Vi anvender deres gratis databaseværktøj, EasyCert, som samler al vores lovpligtige dokumentation ét sted, og som kan tilgås digitalt fra alle mobile enheder via en App. Det letter vores dagligdag enormt meget, og det virker professionelt - samtidigt er det også noget, som et stigende antal af vores kunder ligger vægt på”, siger Denis.

"Et andet vigtigt element er dokumentationen på de lovpligtige eftersyn, som Fyns Kran Udstyr foretager. Vi anvender deres gratis databaseværktøj, EasyCert, som samler al vores lovpligtige dokumentation ét sted, og som kan tilgås digitalt fra alle mobile enheder via en App. Det letter vores dagligdag enormt meget, og det virker professionelt - samtidigt er det også noget, som et stigende antal af vores kunder ligger vægt på”, siger Denis.

Han fortsætter; ”Desuden har Fyns Kran Udstyr et stort udvalg af forskelligt udstyr til skarpe priser, der dækker vores behov og ønsker; og drejer vores efterspørgsel sig om specialprodukter, så finder vi altid løsninger i tæt samråd med vores lokale salgskonsulent”, siger disponent Denis Jensen. "Eksempelvis har Fyns Kran Udstyr været samarbejdspartner i udviklingen af vores specielle løfteåg, der kaldes multiåg type D. De lyttede til vores ønsker og krav, og tog det med i udviklingsprocessen, og slutresultatet blev et løfteåg, som opfyldte vores krav til form og funktion" fortæller Denis Jensen.

Ny hjemmeside gør hverdagen lettere

"Slutteligt vil jeg påpege, at Fyns Kran Udstyrs nye hjemmeside gør vores hverdag meget lettere. Hjemmesiden er kombineret med webshop, den er enkel, nem at navigere på, overskuelig og har alle nødvendige informationer samlet ét sted. Og så er der en super søgefunktion på siden, så vi let finder de produkter, som vi skal bruge. Og er der den mindste tvivl, så ringer vi – der er altid medarbejder der er klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med bestilling”, afslutter Denis fra Karl Thygesen & Søn Aps.

Se Denis bestille fire løftebånd fra sin telefon på ét minut.

LIEBHERR MK 140 fra luften

Vil du også, ligesom Karl Thygesen & Søn Aps, have en komplet leverandør på både løftegrej og lovpligtige eftersyn? Kontakt os allerede i dag og bliv kunde og få adgang til alle fordelene med det samme.

Bliv kunde

keyboard_arrow_up