Costum-made solutions

Den optimale løsning til netop dit løft, findes ikke nødvendigvis i et katalog. I flere tilfælde er brugeren af udstyret den rette til at designe udstyret, hvorfor vi hos Fyns Kran Udstyr A/S laver costummade løsninger på en lang række produkter i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vores produktionsapparat er meget fleksibelt indrettet og bygger på ”opgave til opgave” princippet, med henblik på at kunne efterleve kort udviklingsfase, hurtig og effektiv produktion og konkurrencedygtige priser.

Inhouse produktionen øger vores konkurrenceevne markant, men sikre samtidig at vores værdier føres igennem hele værdikæden, med henblik på korte svartider og at aftalte leveringer overholdes.

Riggerværksted
FKU råder over et af landets mest moderne og fleksible riggerværksteder. Vi laver både små og store serie af forskellige stroppeløsninger, fittet til specielle behov – i både tovværk og stålwire. Kombinationerne er næsten uendelige og vi hjælper også gerne dig.

Kædegrej
Kædesling er en naturlig opbygning af udvalgte komponenter, der slutteligt giver netop det sling der løser den enkelte løfteopgave. På alle vores værksteder i DK samt i vores testbiler, producerer vi kædeslings til alle tænkelige løftebehov, der sikrer dig det optimale slutprodukt i forhold til dine behov.

Inhouse produktion
Som en af de få i branchen, råder FKU over sin egen Smede- og Maskinfabrik – Lehaka i Ålborg. Det giver os store fordele i forhold til at kunne designe og producere kvalitetsløftegrej efter vores kunders behov. Lehaka producere en lang række FKU standard produkter og er samtidig ad-hoc partner på udvikling og produktion af løfteåg, svingkraner og vakuumåg etc.

Systue
Textiler anvendes i endnu større grad til løfteopgaver – med store standard programmer af både rundsling og båndstropper. I udvalgte tilfælde er der behov for specialløsninger, hvorfor FKU råder over egen systue der kan producere specielle stropper til alle tænkelige formål.

“Jeg er vild med de udfordringer kunderne kommer med”Susanne, medarbejder på systuen