FKU eneforhander af Binar Quick Lift Systems


Pr. 1. januar 2014 er Fyns Kran Udstyr blevet dansk eneforhandler af Binar Quick Lift Systems, som er et unikt håndteringssystem til industriel produktion.

Binar Quick-Lift er et fleksibelt og simpelt redskab, der gør det let at lave forskellige løft på op til 300 kg. Samtidig er det fremstillet af aluminium og er derfor både let og stabilt.

Quick-Lifts løfteprincipper er meget forskellige fra alt andet løftegrej. Systemet består af en leddelt arm, der gør det let at løfte og flytte en stor og tung last, uden at det kræver noget specielt for den, der benytter redskabet. Gribemodulet tilpasses lastens egenskaber og måden, den skal håndteres på, hvad enten der er tale om løft, flyt, drej eller vend. 

Systemet styres ved hjælp af et betjeningshåndtag, der føler håndens bevægelser, som drivmotorens løfteeffekt reagerer direkte på. Betjeningshåndtaget er bygget sammen med gribemodulet og derfor nemt tilgængeligt i nærheden af lasten. Det er let at benytte, da der ikke er nogen knapper, man skal holde styr på – det hele bliver styret af håndens bevægelser. Når betjeningshåndtaget slippes, afbalanceres lasten automatisk.

Quick-Lift er meget sikkert at bruge. I forbindelse med eventuelle strømsvigt vil en sikkerhedsbremse blive slået til, således at lasten på ingen måde tager skade. Derudover risikerer man ikke, at løftesystemet bliver ødelagt i forbindelse med overvægt – systemet registrerer automatisk lastens vægt med det samme, og hvis lasten vejer mere end systemet kan klare, er det ikke muligt for systemet at forsøge at foretage løftet.

Der er mange fordele ved funktionsmåden af Quick-Lift, når det drejer sig om tunge eller ofte gentagne løft. Arbejdet kan afvikles hurtigt og præcist, og dette er med til at bidrage til et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø.

Se hvordan Quick-Lift virker her:

 

Fotos:
[nggallery id=29]