Fyns Kran Udstyr leverer løftegrej til seneste indkøb fra Maximus Kran- og Specialtransport

Maximus Kran- og Specialtransport har investeret i en Volvo FH16, med 750HK, der har alt tilhørende ekstraudstyr, som kan tilkøbes – den er således rustet til enhver opgave. Lastbilen er monteret med 265Tm Effer-kran, og opbygningen er lavet af Borris Karrosserifabrik, hvor der er lagt meget vægt på at bygge korrekt op i forhold til hvilket type udstyr, denne størrelse kran kræver.

Bilen er udstyret med 16 skabe (også nogle med udtræk) kroge, tørreskab samt 220V’s udtag. Derudover er der lavet holdere til krydsåg samt installeret skuffer til kædeslæng og stropper.

Pia Bjørnlund Olsen udtaler, ”Det er vigtigt for os, at vi generelt har det korrekte og godkendte løftegrej på alle vores kranbiler, således at vi kan løse langt de fleste opgaver hos kunderne, uden at skulle hjem at hente udstyr først. Der er stor tilfredshed hos kranførerne, da opbygningerne gør, at der er plads til meget forskelligt udstyr, uden at det ligger viklet sammen i skuffer eller på ladet.”

Da der skulle investeres i løftegrej til den nye bil, blev Fyns Kran Udstyr valgt som leverandør. Maximus Kran- og Specialtransport lagde stor vægt på FKU’s gode service, fair priser, kvalitetsbevidsthed og tilgængelighed – ligesom mange af FKU’s andre kunder også gør.

Udover løftegrej fra Green Pin, samt vores eget brand YellowLine, er den nye bil også udstyret med kædegrej fra svenske Gunnebo – og det er noget af det løftegrej, der altid står højest på ønskesedlen hos Maximus Kran- og Specialtransport. Pia Bjørnlund Olsen udtaler, ”Maximus har gode erfaringer med Gunnebo, og igennem mange år har det været vores foretrukne mærke. Gunnebo har et bredt sortiment, der dækker mange forskellige typer af kæder og kædesystemer, som vi kan bestille i forskellige konstruktioner, størrelser og dimensioner”.

Skal du bruge løftegrej til din nye opbygning?

Se vores udvalg af mere end 10.000 løftegrejs produkter fra bl.a. Gunnebo, Green Pin, YellowLine og mange mange flere...

Se mere om vores udvalg af løftegrej