Jobopslag: Maskintekniker – Odense (besat)

jobopslag-maskintekniker-odense-slider-630x200

Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi god vind i ryggen, og vi søger derfor endnu en kreativ og erfaren maskintekniker/-ingeniør/-konstruktør til fortsat styrkelse af vores produktudviklingsaktiviteter i vores Tekniske Afdeling. Der er tale om en alsidig jobfunktion, hvor du i samarbejde med dedikerede kolleger er involveret i opgaver, som spænder over alle udviklingsfaser fra idé til færdigt produkt.

Din profil
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for kraner og/eller løfte- og håndteringsudstyr, men det er ikke et krav. Du har en uddannelse som eksempelvis maskintekniker/-konstruktør/-ingeniør og evt. med en håndværksmæssig baggrund, og så har du gerne erfaring med/interesse for styrkemæssige beregninger på lastbærende konstruktioner.
Som person er du selvstændig, kreativ og god til at se nye løsninger – måske er du endda ”opfindertypen”. Du er ikke bange for udfordringer og bevæger dig gerne ud i ukendte områder. Du har eventuelt erfaring med projektledelse eller ser det som et spændende ansvarsområde, ligesom du er en teamplayer og god til tværorganisatorisk samarbejde.
Du arbejder effektivt og resultatorienteret og er et udpræget ordensmenneske. Desuden er du god til at sætte dig ind i love, regler, godkendelser etc., og det forudsættes, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Dine primære arbejdsopgaver
· Tegne i Autodesk Inventor
· Arbejde med Microsoft Projects
· FEM-simulering i Inventor
· Arbejde med CE-mærkning
· Samarbejde med klassifikationsselskaber – DNV∙GL, Lloyds, m.v.
· Arbejde med hydraulik og pneumatik
· Projektstyring fra idé/design til aflevering
· Mekanisk design
· Arbejde i MS Officepakken.

Du og den ørige Tekniske Afdeling vil indgå i tæt samarbejde med Salgsafdelingen, som består af både interne og eksterne konsulenter, og du vil referere til salgschefen.

Hos os
Vi tilbyder en alsidig stilling i en markedsledende virksomhed, hvor kvalitet og service prioriteres højt. Du vil blive en del af et hold dygtige, engagerede og dedikerede medarbejdere i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og teamånd prioriteres højt. Samtidig er vi socialt bevidste, og vi tror på værdien af et godt arbejdsmiljø.
Desuden tilbyder vi en god pensionsordning med helbredsforsikring samt løn efter kvalifikationer.

Stillingen er besat