Jobopslag: Servicekoordinator (BESAT)

Har du det store overblik, og kan du holde hovedet koldt i pressede situationer? Trives du med koordinering og god kundepleje? Så er du måske vores nye servicekoordinator.

Vi er en veletableret mellemstor virksomhed, der yder landsdækkende salg og service af kraner og løftegrej. Samlet set er vi omkring 90 medarbejdere fordelt i landet, heraf ca. 20 udekørende teknikere. Hovedafdelingen ligger i Odense SV, hvor vores servicekoordinatorer også holder til.

Din funktion
Du bliver en del af vores team af servicekoordinatorer. Der er stor erfaring i teamet, så der er god mulighed for sparring. I har hver jeres ansvarsområde i teamet, men samarbejder naturligvis. Tonen er rigtig god og uformel – både i teamet og generelt i virksomheden.
Du får en udfordrende hverdag med stor kontaktflade til både kunder, teknikere og de øvrige afdelinger i virksomheden.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Koordinering og håndtering af serviceopgaver fra start til slut – herunder fakturering.
• Oprettelse af serviceordrer.
• Daglig support til teknikerne.
• Kundekontakt.
• Registrering i vores service management system, MicroBizz.

Din person
Du har erfaring fra en lignende stilling og har gode IT-kundskaber. Som person er du serviceminded, engageret og kvalitetsbevidst. Du er samarbejdsvillig og trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor positiv energi og løsningsorientering er vigtige elementer i hverdagen. Erfaring med kraner og løftegrej er ikke nødvendigt.

Hos os
Vi tilbyder en alsidig stilling i en velfungerende virksomhed under fremgang. Kvalitet og service er nøgleord hos os, og vi er derfor et hold af dygtige og engagerede medarbejdere, der har stor erfaring inden for branchen. Vi er den førende udbyder inden for kvalitetsløftegrej, og har et naturligt fokus på at beholde og udvikle denne position. Samtidig er vi socialt bevidste og tror på værdien af et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder desuden en pensionsordning med en helbredsforsikring samt løn efter kvalifikationer.

Stillingen er besat – mange tak til alle deres har ansøgt.