Nyt domicil i Esbjerg


Fyns Kran Udstyr i Esbjerg har fået vokseværk, hvilket betyder at vi i starten af marts måned 2014 flytter i nye og større lokaler på Esbjerg Havn. Kontinuerlig vækst i Esbjerg gør, at vi er vokset ud af de eksisterende lokaler på Fiskebrogade. En række større kontrakter med lokale, og internationale offshore virksomheder kræver, at der investeres i nye lokaler.

Vi er glade for at have fundet et spændende nyt domicil på havnen med gode værksteds-, lager- og kontorfaciliteter samt masser af udenomsplads. Det betyder at vi har plads til at tage imod alle typer kunder, både marine- og offshore, men også alt fra industri, byggeri og transport. Det har ydermere været vigtigt for os, at rammerne på Esbjerg Havn har udvidelsesmuligheder på længere sigt, så vi dermed kan sikre en markant lokal tilstedeværelse i Esbjerg, fortæller Carsten Møller Sørensen, CEO Fyns Kran Udstyr.

Med de nye rammer er vi endnu mere gearet til at kunne tilbyde store og små løsninger inden for løft og håndtering til vores kunder i Esbjerg – og det er således i fin tråd med vores målsætning om at være erhvervslivets lokale partner i Esbjerg, hvor alle kan få hjælp, fortsætter Carsten Møller Sørensen.

Udover de fysiske rammer udvides medarbejderstaben også på havnen i Esbjerg. Indenfor de seneste måneder er der ansat 3 nye medarbejdere og det forventes at der skal ansættes yderligere medarbejdere fremadrettet.