OSR – One stop rigging

Løfte- og håndteringsudstyr er blandt nøglefaktorerne for en vellykket operation i offshore, olie, og vindindustrien. Sikkerhed er 1. prioritet reguleret af specielle særlige regler og forskrifter. Produkter af den højeste kvalitet er nødvendige for at kunne holde til de barske offshore miljøer.

OSR-første

“One Stop Rigging”  er en full-service løsning og inkluderer re-certificering, vedligehold, opbevaring og håndtering af løftegrejet. Vi tror på – du skal gøre hvad du gør bedst – og lave korte samt længere win/win samarbejde. We believe in – Do what you do best –and create short & long term win/win cooperation

Do what you do best – and create short- and long term win/winsDet er hvad vi tror på hos os.

Din OSR løsning?
Fleksibillitet er kodeordet når det gælder en optimal OSR løsning. Løfteudstyr og det løbende eftersyn kan være en kompleks størrelse, der kræver enorme ressourcer. For nogen er omkostningen høj – men først og fremmest variable afhængig af branche, regler mv.

OSR-logo

OSR er derfor en fleksibel model, der i fællesskab defineres med henblik på at skabe maksimale besparelser for den enkelte, uden at kompromittere gældende lovgivning og sikkerhed. Dette kan enten være ved selv at eje udstyret eller alternativt at leje det af os.

Skræddersy din egen løsning

OSR-container-1I har eget udstyr, men outsourcer dette til FKU, hvilket omfatter komplet håndtering og opbevaring af udstyret. Forsendelse i containere, samt løbende eftersyn, re-certificering og vedligeholdelse af udstyret.

 

 

OSR container 2I ønsker faste omkostninger på udstyret, hvorfor dette lejes hos FKU med eksklusiv brugsret. Løsningen betyder at jeres løftegrej altid er til rådighed, at vi forestår alt håndtering, servicering og vedligeholdelse af grejet – samt sørger for at logistikken er på plads.

 

 

OSR container 3I har eget grej på eget lager, men ønsker sikkerhed og garanti for at dette efterses og vedligeholdes optimalt. Dette varetager FKU og sikre at alle terminer og deadlines overholdes.

 

 

Ovennævnte er blot nævnt som mulige løsninger – der kan være andre modeller, som vi meget gerne tager en uforpligtende drøftelse med jer om.

Dine behov for løfteudstyr?
Hvilke typer af løfte- eller testudstyr har du behov for i din daglige drift?

OSR-billede1v2
OSR-billede2-v2

Vi designer modellen til dine specifikke behov – hvad enten du ønsker løfteudstyr eller har behov for testudstyr (waterbag solution)

Logistikløsning – all inklusive
Vi leverer modulær container løsning. Hele pakken består af en 10″ container der er DNV 2.7.1 samt Norsok godkendt, derudover leverer vi også et modulært designet indretningssystem efter dine krav og ønsker.

OSR-container-interior

Modulopbygget inventar
FKU designer og producerer inventaret til OSR konceptet på vores egen maskinfabrik Lehaka. Design indeholder en række standardmoduler, der efter behov kan sammensættes i forhold til den type/mængde af udstyr der skal i containeren. Indretningen er dog relativ fleksibel, da vi producerer in house, hvilket giver de bedste forudsætninger for en optimal løsning.

sikkerhedsfeatures

Sikkerhedsfeatures og procedure
Vi kan levere en indvendig kranløsninger der dækker hele containeren til løfte af tungt udstyr (ekstraudstyr). Grejet er sorteret efter type og størrelse samt spændtfast og sikret, der er opsat advarselsskilte og sikkerhedsguides. Andre emner kan monteres på forespørgsel.

Test, service og opmærkning af grej.
Test og recertificering følger offshore regulativer. Alle stykker grej bliver individuelt opmærket og markeret. Vi bruger vores online plat med “click-and-go” procedure i hver eneste test proces. Vi tager os også af containeren og det medfølgende sling i forhold til DNV 2.7.1.

mærkning-osr

easycert-logo

EasyCert database
Hvert eneste stykke grej har et individuelt certifikat som følger standard offshore regulativer. Certifikaterne vil være i containeren samt online med forskellige søgemuligheder, advarsler og et samlet overblik over alt udstyret i containeren.
Læs mere om EasyCert her …

Vedligehold, reparation og udskiftning
Re-certificering indeholder løbende vedligehold af alt grejet. Alle typer grej er altid klar til brug. Grej der ikke er godkendt samt mistet grej vil blive erstattet af nyt. Nyt udstyr eller reservedele er ikke inkluderet i prisen. Vi inkluderer en prisliste for fuld gennemsigtighed.

esbjerg-osr

Håndtering og logistik
OSR konceptet inkluderer en full-service løsning hvor vi står for håndtering og opbevaring af containeren samt grej hos vores FKU Offshore service center i Esbjerg (Lindø kan også bruges). Håndtering, transport er efter dine krav og specifikationer

Vil du vide mere om vores OSR løsninger?

bo_pedersen_web.png
Bo Pedersen
KAM, Marine/Offshore
bop@fku.dk
Tlf.: +45 2360 8128

anders_helbo_web.png
Anders Helbo
Salgschef
ahe@fku.dk
Mobil: +45 3038 8735