Stor succes med webinar


Over 250 personer, fra lige så mange forskellige virksomheder, har siden august 2013 deltaget på FKU’S gratis on-line webinar.

Siden sommerferien 2013 har vi afholdt 10 gratis webinar for vores kunder og interessenter. Der er tale om små kurser á cirka en times varighed, hvor deltagerne sidder ved deres egen computer og er koblet op via en internetforbindelse – undervejs kan deltagerne stille spørgsmål online til underviseren

Alle er velkomne til at deltage, og da det foregår on-line, er det nemt for både os og kursisterne. De gratis webinar er et af vores bidrag til at styrke fagligheden og øge sikkerheden i branchen og det er et godt supplement til vores heldagskurser”. fortæller marketingchef Morten Valter Bech.

On-line webinar er noget vi vil fortsætte med og videreudvikle på. Vi vil på sigt arbejde på en løsning, hvor det vil være muligt at gense de forskellige webinar og finde kompetent viden, når man har tid og brug for det”, slutter Morten Valter Bech.

Afstemning om temaer for webinar efteråret 2014

Hvilke temaer, vi skal lave webinar om til efteråret 2014 – vil vi lade op til vore kunder at bestemme.

Vi har listet 12 mulige temaer op i et kort spørgeskema – og så er det op til vore kunder at bestemme hvordan programmet for efteråret skal se ud.

Gå til spørgeskemaet og vælg dine favoritter lige her —->