Kranservice-test-af-kraner

Vores kranservice omfatter test og service af alle typer kraner nogle mere omfattende end andre. Alle vores ansatte har den fornødne ekspertise og imødekommer dine behov som f.eks. døgnservice. Det årlige lovpligtige eftersyn udføres i henhold til AT’s anvisning 1101 på krananlæg samt elektrokædetaljer og vi prøvebelaster i henhold til AT’s anvisning 2.3.0.3. Krananlæggene inklusive el- og luftkædetaljer kontrolleres i henhold til producenternes forskrifter. Ligeledes udføres service og årseftersyn på alt tilbehør som vakuumløftere, løftemagneter og løftetænger m.m.

Du får adgang til dine certifikater 24-7-365
Når vi har efterset din kran, vil din kran være oprettet i vores EasyCert system. Uanset tidspunkt vil du via EasyCert kunne taste f.eks. kranens serienummer og finde produktets stamkort med tilhørende Certifikat.

EasyCert er en ”gratis ydelse”, der tilbydes til alle FKUs kunder. Hvad der tidligere var forbeholdt få udvalgte kunder, er tilgængelig for alle – vi vurdere ikke at sikkerheden hos ”mindre” kunder, er mindre ”vigtig”.

Klik her for at logge på EasyCert >>

Dine-certifikater-24-7-365-v2

simpelt-udtræk-og-indlæsning

Simpelt ”udtræk” og ”indlæsning”
Hos FKU er det os magtpåliggende, at EasyCert ikke er eller bliver en skjult ”Leverandør binding”. Vi er bevidste om at der også handles kraner hos vores konkurrenter, vi hjælper derfor med at uploade kraner købt hos vores kollegaer – samt giver mulighed for at den enkelte bruger selv kan uploade individuelle certifikater på deres kraner.

Dette kan du også når du udført kranservice af os:

Se kommende eftersyn

mine-kommende-eftersyn

Du vil altid kunne se at du har booket dit eftersyn hos FKU og selv løbende følge status på disse.

Bestil en montør – nemt og enkelt

Bestil en montør

Du kan online bestille din kran-montør til et ”haste-udkald” eller alm. serviceeftersyn, direkte via EasyCert.