Davit-kraner 

 Stor eller lille, tung eller let - uanset hvad du ligger vægt på - så har vi den helt rigtige davit kran til dine behov. 

En mobil Davit-kran gør ethvert løft nemt og overkommeligt med problemfri opsætning og nedtagning for en nem transport mellem forskellige placeringer. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder og tilbehør for at opfylde dine specifikke krav.

Vores stationære Davit-kraner fås både med fast eller justerbar arm/udlægger. De giver den nødvendige stabilitet til at løfte større belastninger gennem længere afstande. De er en ideel løsning til f.eks. spildevands eller rensningsanlæg men kan anvendes mange andre steder. De stationære davit-kraner er designet til permanent installation på solide fundamenter. 

  1. 1

Du kan roligt skrue dine forventninger op

Du får en Davit-kran der er bygget til at holde - løft efter løft.

Du kan vælge i mellem forskellige overfaldebehandlinger og materialer, baser (montering på fod, i gulv, på væg eller endda på hjul) og spil. Du får dermed en Davit kran der passer til dine behov.

 

Hør vores salgskonsulent, Casper Ryltoft Christensen, fortælle mere om davit kranerne fra Thern i denne korte video:

 

En mobil Davit-kran gør ethvert løft nemt og overkommeligt - opsætning og nedtagning er ganske let, da det kan klares af kun én person. Den store fleksibilitet sikrer også nem transport mellem forskellige placeringer. De fås i forskellige størrelser, således de kan anvendes til løft af forskellige emner.

Case: Guldborgsund Forsyning 

Guldborgsund Forsyning havde en udfordring med at skulle skabe en mere sikker servicering af deres omrører, som skulle foregå på et meget lille arbejdsområde omkranset af rækværk. Den trange plads kunne tilmed være med til at skabe farlige situationer for medarbejderne under serviceringen af omrørerne. Kunne der måske findes en bedre løsning på denne udfordring?

Læs hvordan problematikken blev løst her

2Water – Vandbehandling hjælper virksomhedens kunder til det bedst mulige arbejdsmiljø.

Her i forbindelse med eftersyn og kalibrering af instrumentering – med en Thern Davit kran.

”Vi anbefaler altid vores kunder godkendte kran- og hejsesystemer, fra anerkendte leverandører.” – Rasmus Lund Aaskoven, Direktør, 2Water - Vandbehandling

Case: Service af propelomrører med fokus på arbejdsmiljøet

På dette danske rensningsanlæg er valget også faldet på Thern Davit-kraner og det er der flere grunde til: "Vi havde brug for en kran til at løfte nogle store propelomrører op fra tankene, så de kunne blive serviceret. Vi havde kigget på mange forskellige kraner men Thern kranen, vandt på pris og fleksibilitet. Vi lagde vægt på, at den skulle kunne flyttes, altså at den var fleksibel og mobil, så vi ikke skulle have 8 kraner til at stå. Og så var det også vigtigt at den var udført i rustfri stål, da den skal stå udenfor året rundt. Jeg vil ikke udelukke at vi i fremtiden, måske køber nogle flere baser, som kan placeres strategiske steder på vores renseanlæg, så vi kan lette arbejdsmiljøet med den samme kran som vi allerede har stående."

 

Har du spørgsmål til davit kraner?

Kontakt os

Bliv ringet op

Jimmi Haushøj

Teamleder / Salgskoordinator, København

phone43565406

mailjph@fku.dk

Jimmi Haushøj

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up