keyboard_arrow_down

Nyt vakuumanlæg har øget sikkerheden og halveret håndteringstiden

Håndteringstiden med tunge metalplader blev halveret hos Babcock & Wilcox Vølund med en vakuumløsning fra Fyns Kran Udstyr.

Babcock & Wilcox Vølund (BWV) er en af verdens førende leverandører af forbrændingsovne til genindvinding af husaffald og biomasse. Under produktionen af forbrændingsovne håndteres metalplader der vejer op til 2,7 tons på skærebord. Håndteringen af metalpladerne har hidtil foregået med pladekløer, som var en meget tidskrævende proces. Derfor var de interesseret i at finde en mere effektiv og sikker løsning, når metalpladerne skulle løftes før og efter skæring med plasma, gas og ilt.

keyboard_arrow_down

Håndteringstiden halveret

”Siden vi investerede i et 2,7 tons SCHMALZ vakuumanlæg fra Fyns Kran Udstyr, har vi reduceret håndteringstiden med noget nær 50 %,” fortæller Kurt Pedersen, værkfører for vedligehold, Babcock & Wilcox Vølund.”Samtidig har det øget sikkerheden omkring hele håndteringsprocessen betydeligt. Anlægget kører som det skal, og medarbejderne er godt tilfredse med den nye måde at håndtere de tunge emner på,” fortsætter han.

Tilpasset kundens behov

Efter gennemgang af forskellige håndteringsmetoder blev løsningen et specialdesignet VacuMaster vakuumløfter med en kapacitet på 2,7 tons fra tyske Schmalz. Fyns Kran Udstyr stod for projekteringen, monteringen og installeringen af vakuumløfteren.

Vakuumanlægget er bygget op i moduler, og det er derfor muligt at tilpasse det til kundens eksakte behov. Det er et robust anlæg, men dette sikrer blot en lang levetid. Sikkerheden ved anvendelse af produktet er højeste prioritet.

Gribefunktionen udføres med vakuum, og selve løftet foregår herefter med en traverskran og kædetalje. En VacuMaster vakuumløfter var derfor den ideelle løsning til håndtering af de tunge metalplader.

Kompetent samarbejdspartner

Hos Fyns Kran Udstyr er det kunderne, der er i fokus. Der arbejdes konstant på at finde den bedste løsning, der dækker kundens behov.
”Fyns Kran Udstyr er en meget kompetent samarbejdspartner – god support fra start til slut,” slutter Kurt Pedersen.

Spørgsmål til kraner eller vakuumløfteåg?
Vi sidder klar ...

Kontakt os

Bliv ringet op

Anette D. Jacobsen

Teamleder / Salgskoordinator, Odense

smartphone40769608

phone63965314

mailadr@fku.dk

Anette D. Jacobsen

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up