keyboard_arrow_down

Løfteopgaver er lidt lettere hos
vognmand Bent Mortensen A/S

Som 5. generation i en familieejet vognmandsforretning, er Jesper Mortensen fuldt ud klar over at der ikke er mange som dem tilbage i Danmark. ”Der er ikke mange tilbage, der laver det samme som os i Aarhus,” fortæller han.  

 

Se Jesper Mortensen fortælle lidt mere om virksomheden og hvorfor de vælger at samarbejde med Fyns Kran Udstyr.

Virksomheden består af flere mobilkraner, minikraner, spieringskraner og lastbiler, så de kan servicere forskellige behov for kunderne. Derfor skal de også altid have det rigtige udstyr med på opgaver, og det er her Fyns Kran Udstyr kommer ind i billedet.  

 

Fyns Kran Udstyr leverer både løftegrej til Bent Mortensen og står for det årlige lovpligtige eftersyn. Jesper Mortensen fortæller: ”Fyns Kran Udstyr står for at levere alt fra stropper til sjækler, løfteåg, spændegjorde og meget mere.” Jesper Mortensen er også glad for at handle online, og han fortsætter: ”Hjemmesiden er super behagelig, for der kan du bestille hvis du mangler.” 

Han fortsætter: ”Det er vigtigt at have et godt forhold til sin leverandør, og vi er meget glade for vores salgskonsulent fra Fyns Kran Udstyr.” 

Jesper Mortensen er særligt glad for løftegrej og kædesæt fra Gunnebo. ”Det er nemmere at arbejde med og at konfigurere. Det fungerer bare, og det er heller ikke lige så tungt som konkollegaernes.” 

Særligt en type løftegrej fra Gunnebo Industries er uundværlig for Jesper Mortensen, og det er MIG opkorteren. Jesper Mortensen anvender MIG-opkorteren til deres kædesæt, og denne opkorter gør virksomhedens løfteopgaver en del lettere at udføre.  

Traditionelt set kan kædesæt opkortes ved at tilføje opkorterkroge til kædesættet eller via specielle ovalringe med indbygget opkorterfunktion. 
 
Den unikke fordel ved MIG-opkorteren er at man, modsat de andre opkortningstyper, ikke skal opkorte kædesættet ved ovalringen i kædesættets top. Det giver en stor fordel, når krankrogen med toppen af kædesættets top ofte hænger flere meter over jorden, og man med MIG-opkorteren blot kan placere opkorteren længere nede af kædesættet i stedet for. 

Udover det smarte ved hurtigt og nemt at kunne justere kædelængderne, er der flere grunde til at Jesper sværger til Gunnebos kædesæt: ”De kæder fra Gunnebo kan bare ikke rykkes fra hinanden”. 

 

Udover at levere nyt kran- samt løfteudstyr til Bent Mortensen A/S leverer Fyns Kran Udstyr selvfølgelig også det lovpligtige eftersyn af virksomhedens udstyr. 

Hos Bent Mortensen A/S lægger de specielt vægt på én ting i leverandørsamarbejdet, udover de gængse parametre som pris og leveringstid, nemlig god kundeservice. ”Det er så rart, at man bare ved, at der er styr på det hele. Jeg behøver f.eks. ikke at huske på, hvornår det er tid til det lovpligtige eftersyn – det er der bare styr på hos Fyns Kran Udstyr” afslutter Jesper Mortensen.

Vil du have samme fordele som Bent Mortensen?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Dennis Bo Bank

Key Account Manager, Wind

smartphone29361118

maildbb@fku.dk

Dennis Bo Bank

Palle Bo Nielsen

Teamleder / Salgskoordinator, Aalborg

smartphone30388738

phone96345911

mailpbl@fku.dk

Palle Bo Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up