keyboard_arrow_down

Løfteopgaver er blevet lidt lettere hos
vognmand Bent Mortensen A/S

Familievirksomheden Bent Mortensen A/S anvender MIG-opkorteren fra Gunnebo Industries til deres kædesæt, og denne opkorter gør virksomhedens løfteopgaver lettere at udføre. 

Ved løft med kædesæt er der ofte behov for at gøre kædelængden kortere, for at opnå et optimalt løft. Det ved man alt om hos Bent Mortensen A/S, som er en familiedrevet virksomhed med nu 5. generation ved roret.
Virksomheden har, udover almindelige transportopgaver, også specialiseret sig i kranopgaver, og de har i dag har en vognpark på hele 9 biler samt en mobilkran.

 

Se Jesper Mortensen fortælle lidt mere om virksomheden og hvorfor de vælger at samarbejde med Fyns Kran Udstyr.

Hos Bent Mortensen kender man godt problematikken omkring løft med kædesæt, hvor der er behov for at gøre kædelængden kortere, for at opnå det optimale løft. Men denne velkendte problemstilling løser MIG-opkorteren på en helt ny måde.
Opkorteren er en revolution af måden, som kædesæt gøres kortere på. Traditionelt kan kædesæt opkortes ved at tilføje opkorterkroge til kædesættet eller via specielle ovalringe med indbygget opkorterfunktion.

Den unikke fordel ved MIG-opkorteren er at man, modsat de andre opkortningstyper, ikke skal opkorte kædesættet ved ovalringen i kædesættets top. Det giver en stor fordel, når krankrogen med toppen af kædesættets top ofte hænger flere meter over jorden, og man med MIG-opkorteren blot kan placere opkorteren længere nede af kædesættet i stedet for.

Derudover har MIG-opkorteren heller ikke nogen begrænsning i forhold til, hvor på kædesættets længde, den må placeres. Dvs. at den at den både kan placeres helt i toppen eller helt nede ved krogen på kædesættet. Denne type opkorter kan derfor spare utrolig meget tid ved anhugning, og samtidig giver opkorteren også nemmere justeringsmuligheder, da man ikke behøver at have krankrogen ned til jorden for at justere længden, men i stedet kan det hele klares meget mere ’on the go’.

Se MIG-opkorteren i brug:

 

Se Jesper Mortensen fortælle om nogle af fordelene ved MIG-opkorteren og demonstrere hvor let den er er at anvende.

Fordelene i korte træk: 

  • Kan monteres på enhver ønsket placering på kæden.
  • Mulighed for opkortning i begge kæderetninger.
  • Designet for at forhindre utilsigtet fra afkobling af kæden.
  • Kan påmonteres på kæden også selvom der ikke kræves opkortning af kæden.    

Gå direkte til MIG-opkorteren fra Gunnebo Industries

Den unikke opkorter er dog ikke det eneste produkt fra svenske Gunnebo Indsutries, som er med i virksomhedens biler; eksempelvis har Bent Mortensen A/S i over 12 år anvendt Gunnebos forskellige typer af kædesæt. Jesper Mortensen udtaler; ”De kæder fra Gunnebo kan bare ikke rykkes fra hinanden”.

Udover at levere nyt kran- samt løfteudstyr til Bent Mortensen A/S leverer Fyns Kran Udstyr selvfølgelig også det lovpligtige eftersyn af virksomhedens udstyr.

Hos Bent Mortensen A/S lægger de specielt vægt på én ting i leverandørsamarbejdet, udover de gængse parametre som pris og leveringstid, nemlig god kundeservice. ”Det er så rart, at man bare ved, at der er styr på det hele. Jeg behøver f.eks. ikke at huske på, hvornår det er tid til det lovpligtige eftersyn – det er der bare styr på hos Fyns Kran Udstyr” afslutter Jesper Mortensen.

Vil du have samme fordele som Bent Mortensen?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Frank Nørlem

Salgs- og uddannelseskonsulent

phone20936999

mailfnl@fku.dk

Frank Nørlem

Palle Bo Nielsen

Teamleder / Salgskoordinator, Aalborg

smartphone30388738

phone96345911

mailpbl@fku.dk

Palle Bo Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up