keyboard_arrow_down

Nyt kransystem og strømlinet produktion hos Danfoss Semco

Fyns Kran Udstyr A/S blev valgt som leverandør af kransystemer, da Danfoss Semco i Odense skulle flytte til nyt domicil med tilhørende produktion.

Danfoss Semco har specialiseret sig i udvikling og produktion af systemer til brandbekæmpelse inden for marine, offshore og landbaseret industri. Et nyt og moderne domicil, som samtidig betød, at man nu havde de rette rammer for en gennemgribende strømlining af produktionen.

 

”Vi valgte Fyns Kran Udstyr som leverandør af kransystemerne, ikke kun på grund af prisen, men mere fordi det var dem, som kunne levere den bedste løsning. Desuden har deres konsulenter en god kombination af praktisk viden og teknisk indsigt, som gjorde kommunikationen nem og ubesværet”

- Nis Jakobsen, Danfoss Semco

En ny æra

Det nye domicil markerede samtidig en ny æra for virksomheden, hvor målet var at gå fra at være et traditionelt smedeværksted til strømlinet produktion, hvor fokus primært er på udvikling af nye teknologier til brandbekæmpelse. ”En stor del af vores energi bruges på at få nye produkter godkendt. Det kræver utrolig meget dokumentation, tegnings-materiale og afprøvninger for at få godkendt en ny type dyse, og her hjælper det at have en ensartet og strømlinet produktion” forklarer Nis Jakobsen.

Danfoss Semco gik fra en produktionsmetode, der betød konstante løft og flytning af de op til 3,5 tons tunge pumpe units, til en metode hvor kun enkeltdele på max. 300 kg skal håndteres. ”Vi har udviklet nogle vogne, hvorpå de tunge units nemt kan flyttes rundt i produktionen. Det gør, at vi nemt kan håndtere enkeltdelene med kransystemerne fra Fyns Kran Udstyr” fortæller Indkøber Nis Jakobsen fra Danfoss Semco.

4 forskellige kransystemer

Til de nye produktionshaller har Fyns Kran Udstyr leveret og monteret 4 forskellige kraner. Et motoriseret og radiostyret 28 meter langt system med dobbelt traverskran og en løftekapacitet på 1000 kg, 2 stk. enkelte traverskraner med løftekapacitet på henholdsvis 500 kg og 1000 kg samt en monobane med en 500 kg el-talje. Løsningen til Danfoss Semco var lidt speciel, idet der var ønske om stor løftehøjde i en forholdsvis lavloftet hal. ”Vi benyttede derfor en hævet dobbelt travers, da den giver optimal løftehøjde. Herefter monterede og installerede vi alle 4 kransystemer på 4 arbejdsdage” fortæller Salgschef ved Fyns Kran Udstyr, Anders Helbo.

Spørgsmål til kraner? Vi sidder klar ...

Kontakt os

Bliv ringet op

Anette D. Jacobsen

Teamleder / Salgskoordinator, Odense

smartphone40769608

phone63965314

mailadr@fku.dk

Anette D. Jacobsen

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up