keyboard_arrow_down

CASE: Vindmølleindustrien giver behov for endnu flere kraner hos Dansk Gummi Industri A/S

Dansk Gummi Industri’s historie går helt tilbage til 1915. Her starter Holger Thomsen en butik med speciale i reparation af cykler samt lapning af cykeldæk. Ingen vidste at det var materialet som cykeldækket bestod af, nemlig gummiet, der skulle blive grundstenen til virksomhedens historie, der i dag er ejet af fjerde generation Thomsen. Virksomheden har en mangfoldig produktporteføjle, hvor der i dag primært er fokus på beskyttelse til vindmølleindustrien samt kundetilpassede løsninger til maskin- og fødevareindustrien. Dansk Gummi Industris produkter er meget efterspurgte, både i Danmark og internationalt.  

Selvom den udvikling som virksomheden har gennemgået, er stor, så har den stadig den dag i dag hovedkvarter i samme by, hvor det hele startede i 1915 - nemlig Kolding.  

 

Mød udviklingsdirektør og medejer af Dansk Gummi Industri Peter Thomsen i denne korte video.

Ny tilbygning og et nemt valg af krantype 

Med Christian og Peter Thomsen i spidsen vækster Dansk Gummi Industri i stor stil. Udover at have udvidet til både Tyskland og USA, har de også brug for mere plads ved hovedkvarteret i Kolding. Derfor har man udvidet med 1800 m2 produktion ved siden af en eksisterende hal, som man netop skal til at rykke dele af den igangværende produktion ind i. 

Fyns Kran Udstyr har leveret tre lette traverskraner til den nye hal, der netop er blevet færdig. Peter Thomsen, der er Udviklingsdirektør i og medejer af Dansk Gummi Industri, udtaler: ”Vi har valgt de lette traverskraner fra Fyns Kran Udstyr, da de er lydsvage og så kan alle i virksomheden betjene dem uden certifikater, og det er vigtigt for os.”  

Fakta om de lette traverskraner leveret til Dansk Gummi Industri  

Dansk gummi industri har fået leveret hele tre lette traverskraner fra KITO ERIKKILA. De tre traverskraner er fuldstændig ens og har hver en traversbredde på 7,2 meter samt en længde på hele 35,2 meter. De dækker dermed næsten hele gulvarealet i den nye hal hos Dansk Gummi Industri.

De tre lette traverskraner er desuden hver fornyet med DEH2 eltaljer fra hollandske DELTA og så har de alle en hejsehøjde på 6 meter.  

 

Mere end bare kraner 

Det er ikke kun kraner og løfteudstyr som f.eks. løfteåg, som Fyns Kran Udstyr leverer til Dansk Gummi Industri. Peter Thomsen bruger nemlig også EasyCert til at holde styr på certifikaterne og de lovpligtige eftersyn af både løfteudstyr, kraner og porte: ”Det er nemt og bekvemt… og det fungerer bare rigtig godt for os.” 

Peter Thomsen uddyber: ”Grunden til at vi har valgt Fyns Kran Udstyr, er at vi i mange år efterhånden, har haft et godt samarbejde, og de har serviceret vores porte og vores løfteudstyr. De kommer hvert år til den årlige gennemgang af udstyret, så vi kan følge de lovgivningsmæssige krav.” 

Vil du have en kranløsning som den vi har leveret til Dansk Gummi Industri?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Jesper Skibdal Christensen

Salgskoordinator

phone63160736

mailjec@fku.dk

Jesper Skibdal Christensen

Søren Fogh Sørensen

Produktchef, Kraner og Vakuumløft

smartphone28103507

mailsfs@fku.dk

Søren Fogh Sørensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up