keyboard_arrow_down

CASE: ECM Industries - Investering i god ergonomi og et godt arbejdsmiljø 

ECM Industries er en 100% familieejet virksomhed, der i dag ejes af Esben og Søren Jaedicke Christiansen. De to brødre har taget sig af driften siden 2007 og frem til i dag, hvor maskinfabrikken bl.a. leverer til vind- samt plastfremstillingsindustrien, og derudover leverer varer til flere andre kundesegmenter i andre industrier. 
Pr. 1. april 2022 har de to brødre overladt direktørposten til en direktør uden for familien, Bjarne Poulsen, så de to brødre nu kan koncentrere sig om deres spidskompetencer inden for teknik, investering og salg. Virksomheden har produktionsfacilliteter i både Kolding og den mindre by Øster Starup hvor virksomheden er grundlagt.

Vil du vide mere om ECM Industries? Så kan du se mere om virksomheden på ecm.dk.

 

Kom 'behind the scenes' hos ECM Industries afdeling i Øster Starup.

ECM og Fyns Kran Udstyr; fra leverandør til samarbejdspartner  

Samarbejdet mellem ECM Industries og Fyns Kran Udstyr startede for flere år siden, hvor en nyindkøbt kran inkl. installation gav en forsmag på, hvad Fyns Kran Udstyr kunne levere. Den gode kundeoplevelse åbnede op for, at ECM også ville have Fyns Kran Udstyr til at stå for de lovpligtige eftersyn af ECM’s løftegrej og kraner på virksomhedens to domiciler i hhv. Øster Starup samt i Kolding.  


Søren Jaedicke udtaler; ‘Vi vil gerne have at vores leverandør fungerer som en samarbejdspartner, hvor leverandøren kender virksomheden, historien og tankegangen i beslutningerne, som bliver taget i virksomheden; det skaber nemlig den helt rigtige synergi i samarbejdet”. Christian Olesen tilslutter sig; “Det er vigtigt, at man hurtigt kan få svar på spørgsmål og henvendelser, så man kan komme videre med opgaverne i en travl hverdag; og samtidig er rådgivning i processen også meget vigtig for, at vi kan træffe de helt rigtige valg i en omskiftelig verden” 

EasyCert i hverdagen 

ECM benytter EasyCert, som er Fyns Kran Udstyrs online certifikatdatabase og værktøj til håndtering af overblik over eftersyn af løftegrej. Virksomhedens primære formål er faktisk ikke så meget til at fremvise dokumentation, men de bruger det mere som en database til at danne sig et godt overblik over hvilket udstyr, man har til rådighed på virksomhedens forskellige lokationer. Christian Olesen udtaler: "Det er ikke hver dag, at vi er inde i EasyCert-systemet, men det bliver brugt flittigt f.eks. når vi kommer i tvivl, om vi har en løftemagnet i en bestemt kapacitet eller lignende, så kan systemet anvendes som opslagsværk, og så plejer vi lige og være inde i EasyCert og kigge, om det er noget vi har i forvejen.” 

keyboard_arrow_down

Investering i god ergonomi og et godt arbejdsmiljø 

Christian Olesen: "Vi ser en generel tendens med at de emner vi håndterer, at de bliver tungere og tungere, og samtidig kan der også være mange styk i én serieproduktion. Derfor er der højere og højere krav til at bevare den gode ergonomi, som der igennem også skaber bedre arbejdsmiljø. Et eksempel på netop dette er den seneste af virksomhedens mange kransystemer, som er monteret ved et par af virksomhedens kantbukkere, som skal gøre hele håndteringsprocessen lettere.”   

Se specifikationerne på seneste kranløsning som vi har leveret til ECM Industries i Øster Starup:

Specifikationer på traverskran ved kantbukkere:

Krantype: ERIKKILA Prosystem Single Girder.
Løftekapacitet (WLL): 2 x 250 kg.
Antal traverser: 2 stk.
Kranbanelængde: 13 meter.
Spænd: 5 meter.
Taljer: Delta DEH med 2 hejsehastigheder.

Har du spørgsmål til kranløsninger eller de lovpligtige eftersyn?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Dennis Bo Bank

Key Account Manager, Wind

smartphone29361118

maildbb@fku.dk

Dennis Bo Bank

Jesper Skibdal Christensen

Salgskoordinator

phone63160736

mailjec@fku.dk

Jesper Skibdal Christensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up