keyboard_arrow_down

Case: Eldan Recycling - Kvalitet, tilgængelighed og know-how

Hos Eldan Recycling lægges stor vægt på god kvalitet, fordi virksomheden ønsker at levere de bedste løsninger til deres kunder – ligesom de har gjort de sidste 60 år. 

Hos Eldan Recycling i Faaborg har man igennem de sidste 60 år produceret komplette anlæg og systemer til genvindingsindustrien bl.a. til genvinding af kabelaffald, elektronik samt dækaffald.

Virksomhedens løsninger sælges til kunder i hele verden, og eksportandelen er hele 99% af virksomhedens omsætning. Eldan Recycling oplever i øjeblikket en stor vækst fra kunder i udviklingslande i bl.a. Afrika, Mellemøsten samt Sydøstasien, der i stigende grad er begyndt at tage hånd om interne miljøproblematikker. Anlæg og systemer produceres på fabrikken i Faaborg, og de mange komponenter kræver en sikker håndtering.

Og hos Eldan Recycling går kvalitet og kundetilfredshed hånd i hånd, fordi det skaber de bedst tænkelig løsninger og dermed også tilfredse kunder.

 

Se eksempelvis, hvordan et anlæg fra Eldan Recycling forvandler slidte dæk til gummigranulat og metal.

Fokus på kvalitet

Det er vigtigt for Eldan Recycling at kvaliteten er god, fordi virksomheden ønsker at levere de bedste løsninger til alle deres mange kunder, da de mener, at kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd. Jill Harrison Hedegaard forklarer; ”Ved Eldan Recycling er vi kvalitetsbevidste i vores valg af varer, og selvfølgelig til den rigtige pris. Vores kunder sætter en stor ære i, at vi leverer kvalitetsvarer, og derfor vælger vi også Fyns Kran Udstyr da kvaliteten altid er i top. Vi bestiller ikke selv varer hjem fra Kina, eller køber dem billigere ved andre leverandører, fordi vi så ikke kan stå inde for samme kvalitet og sikkerhed over for vores medarbejdere, som bruger udsyret, når de løfter maskinerne i vores produktion” udtaler Jill Harrison Hedegaard

Gode relationer, tilgængelighed og masser af know-how

Det er vigtigt for Eldan Recycling, at der er gode relationer til deres kontaktpersoner hos Fyns kran Udstyr, og det er vigtigt at være tilgængelig, at der er hurtigt svar og stor fleksibilitet i forhold til forespørgsler og ordrer. Jill Harrison Hedegaard uddyber; ”Jeg har den daglige kontakt til Sandra Lehmann-Larsen, som er vores interne kontaktperson i Fyns Kran Udstyr – hun er god til at sætte sig ind i de ting, som vi bruger, og hun kan hurtigt svare på de spørgsmål, som vi måtte have. Og vi har samme gode forhold til vores tilknyttede salgskonsulent hos Fyns Kran Udstyr, Stefan Demant, som er ham, der kommer forbi, når vi har brug for råd og sparring i forhold til valg af løsninger."

Online bestilling

Hos Eldan Recycling bestiller de ikke kun via mail og telefon, de er også rigtig glade for den online mulighed, der eksisterer på webshoppen, når man har login og kan bestille direkte til egne kundespecifikke priser.

Jill Harrison Hedegaard uddyber; "Online-delen på fyns-kran.dk er meget overskuelig, let at forholde sig til, og så er der billeder af produkterne, som jeg bestiller, og siden er enkel og let at bruge, og det er et ret stort plus, og det gør det ganske let at bestille online.”


Desuden sætter Eldan Recycling stor pris på, at der er styr på både kvalitet og sikkerhed, når de handler hos Fyns Kran Udstyr. ”Det er nemt at bruge webshop-delen på fyns-kran.dk og kvalitet og sikkerhed er i orden, og ofte er det de samme produkter, vi køber igen, og det gør genbestilling nemt, så vi bruger ikke lang tid på at handle online; det er nemt og hurtigt. Og hvis det er noget, som jeg ikke selv kan finde online, så ringer jeg, og så kan Sandra hjælpe med at finde det” afslutter Jill Harrison Hedegaard.

 

 

 

Udover salg af løftegrej til Eldan Recycling så står Fyns Kran Udstyr også for lovpligtige eftersyn af løftegrej på fabrikken på værkmestervej 4 i Faaborg.

Se mere om lovpligtige eftersyn

Vil du have samme fordele som Eldan Recycling?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Stefan Demant

Salgskonsulent, Fyn

phone40769674

mailsde@fku.dk

Stefan Demant

Palle Bo Nielsen

Teamleder / Salgskoordinator, Aalborg

smartphone30388738

phone96345911

mailpbl@fku.dk

Palle Bo Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up