keyboard_arrow_down

Entreprenørfirmaet Østergaard: ABUS-kranløsning sikrer større effektivitet og mere sikkerhed

Entreprenørfirmaet Østergaard skulle ud og have ny kranløsning til deres vedligeholdelsesværksted – når man er en virksomhed, der arbejder med både traditionelt entreprenørarbejde og selv udvikler unikke specialdesignede løsninger med egne maskiner, så spiller vedligeholdelsesværkstedet en stor rolle, og skal derfor være i orden – derfor var ønsket om en optimal krandækning på netop vedligeholdelsesværkstedet stort, og samtidig skulle sikkerheden ved den nye løsning være i top.

Få et overblik over kranløsning i denne korte video:

Vokseværk krævede ny kranløsning

Hvad var egentlig den helt præcis udfordring hos Entreprenørfirmaet Østergaard? Thomas Hansen værkførerr hos Entreprenørfirmaet Østergaard fortæller; ”Vi havde brug for en opgradering af vores krandækning, og vores eksisterende løsning var en kranbane samt en mindre travers, og den løsning var vi simpelthen vokset ud af”. Han fortsætter ”Det vigtigste, da vi skulle ud og finde leverandør til den nye løsning, var helt sikkert kommunikationen, altså at vi kunne få ordentligt råd og vejledning omkring valg af den rigtige kranløsning. Det var et stort projekt, så vi havde flere udbydere ind over, men det var Fyns Kran Udstyr der kom med den bedste løsning, som understøttede vores behov bedst,” siger han.

En virksomhed, som kræver de helt rigtige faciliteter

Entreprenørfirmaet Østergaard er grundlagt i 1910. Virksomheden løser traditionelle anlægsopgaver inden for jord, vej, belægning, afløb, tunnelering samt No-Dig arbejde. Disse opgaver løses både i og uden for Danmark. De mange år med opgaver inden for de forskellige arbejdsområder har selvsagt givet virksomheden i stor erfaring - derudover har særlige opgaver, der ikke altid er ’lige til’ at løse, bidraget til, at virksomheden har fået skabet en tradition med, at de selv udvikler forskelligt teknisk udstyr samt metoder, til de opgaver, som kræver unikke løsningsmodeller. For at virksomhedens udstyr og maskinpark altid er klar til den næste opgave, kræver det de helt rigtige faciliteter – og her er virksomhedens vedligeholdelsesværksted helt uundværlig.

Se mere om virksomheden Østergaard, samt hvad virksomheden kan med et af de mange arbejdsområder
– nemlig styret boring:

Løsningen der opfyldt alle krav

Entreprenørfirmaet fik en løsning med 2 stk. ABUS ELV traverskraner med en løftekapacitet på 8 tons pr. stk. samt et spænd på hele 11,4 meter. Når traverskranerne er i denne dimension, er de selvfølgelig udstyret med wiretaljer. Samtidig valgte Østergaard at tilkøbe digitale lastdisplay på wiretaljerne, så byrdens vægt nemt og hurtigt kan aflæses fra en sikker afstand. Begge traverser, inklusive wiretaljer, styres sikkert med det unikke AbuRemote system; det giver brugeren fuld kontrol under brug. Traverskranernes 28,5 meter lange kranbane understøttes i hver side af en række søjler, der sikrer, at traverskranerne har det optimale fundament til de store kræfter som systemet kan håndtere.

Læs mere om hvad gør ABUS kraner unikke her

Perfekt forløb fra start til slut

Før montagen af den nye løsning, blev den eksisterende løsning nedtaget, og den nye løsning blev efterfølgende monteret af Fyns Kran Udstyrs faste montageteam.


Thomas Hansen forklarer; ”Jeg synes, at forløbet fra starten af projektet og til den endelig montage af kranløsningen, har fungeret rigtig godt. Der har været styr på sagerne, aftalerne er blevet overholdt og alle medarbejdere fra Fyns kran Udstyr har været professionelle og fagligt kompetente.” Han fortsætter; ”Vi blev også positivt overrasket over, at vores tilknyttede konsulent, Søren Kirkegaard, løbende fulgte op på projektet, og samtidig oplevede vi en montage, der bare kørte.”


En montageproces kræver, at mange elementer spiller sammen, og der er styr på processer og aftaler, og præcis dette har Entreprenørfirmaet Østergaard oplevet, at der var styr på i forbindelse med forløbet med Fyns Kran Udstyr. ”Fra første kontakt vedr. projektet, hvor vi har haft god dialog med vores fast kontakt, salgskonsulent Søren Kirkegaard, og til den afsluttende del af processen, har forløbet været perfekt.” afslutter Thomas Hansen. 

 

ABUS og Fyns Kran Udstyr logo Entreprenørfirmaet Østergaard
keyboard_arrow_down

Skal du også arbejde effektivt eller bygge nyt?

Så kan vi levere den rigtige kranløsning helt op til 120 Ton:

Kontakt os

Bliv ringet op

Søren Kirkegaard

Salgskonsulent, Udvalgte kunder

smartphone40769634

phone96345905

mailski@fku.dk

Søren Kirkegaard

Michael Lauritsen

Salgskoordinator

phone63160766

mailmil@fku.dk

Michael Lauritsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up