keyboard_arrow_down

Fyns Kran Udstyr leverer løftegrej til seneste indkøb fra Maximus Kran- Og Specialtransport 

Maximus Kran- og Specialtransport har investeret i en Volvo FH16, 750HK, der har alt tilhørende ekstraudstyr, som kan tilkøbes – den er således rustet til enhver opgave. Lastbilen er monteret med 265Tm Effer-kran, og opbygningen er lavet af Borris Karrosserifabrik, hvor der er lagt meget vægt på at bygge korrekt op i forhold til hvilket type udstyr, denne størrelse kran kræver.

Bilen er udstyret med 16 skabe (også nogle med udtræk) kroge, tørreskab samt 220V’s udtag. Derudover er der lavet holdere til krydsåg samt installeret skuffer til kædeslæng og stropper.

Pia Bjørnlund Olsen udtaler, ”Det er vigtigt for os, at vi generelt har det korrekte og godkendte løftegrej på alle vores kranbiler, således at vi kan løse langt de fleste opgaver hos kunderne, uden at skulle hjem at hente udstyr først. Der er stor tilfredshed hos kranførerne, da opbygningerne gør, at der er plads til meget forskelligt udstyr, uden at det ligger viklet sammen i skuffer eller på ladet.”

Da der skulle investeres i løftegrej til den nye bil, blev Fyns Kran Udstyr valgt som leverandør, her er det ligesom hos mange andre kunder vores Service, fair priser, kvalitetsbevidsthed og tilgængelighed der vægtes højt.

Udover løftegrej fra Green Pin samt vores eget brand YellowLine er den nye bil også udstyret kædegrej fra svenske Gunnebo – og det er noget af det løftegrej der altid står højest på ønskesedlen som Maximus Kran- Og Specialtransport.  

Pia Bjørnlund Olsen udtaler: Maximus har gode erfaringer med Gunnebo, og igennem mange år, har det været vores foretrukne mærke. Gunnebo har et bredt sortiment, der dækker over mange forskellige typer af kæder og kædesystemer, som vi kan bestille i forskellige konstruktioner, størrelser og dimensioner. 

Vil du have et tilbud på løftegrejet til din næste opbygning? 

Ring til os nu og få et godt tilbud på markedets bedste løftegrej. 

Kontakt os

Bliv ringet op

Anette D. Jacobsen

Teamleder / Salgskoordinator, Odense

smartphone40769608

phone63965314

mailadr@fku.dk

Anette D. Jacobsen

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up