keyboard_arrow_down

Case: Haller Entreprise - De rigtige varer på det rigtige tidspunkt

Hos Haller Entreprise lægges der stor vægt at pris og kvalitet passer sammen, og som ejer Søren Haller udtaler ”Det vigtigste er, at vi kan få de rigtige varer, på det rigtige tidspunkt; dvs. når vi skal bruge dem.”

Den forholdsvis unge fynske virksomhed i Årslev syd for Odense, Haller Entreprise er specialister i elementmontage i hele Danmark, hvor kerneforretningen er montage af betonelementer til bolig, butiks- og erhvervsbyggeri.

Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Søren Haller, og selvom virksomheden er forholdsvis ung, har de ansatte stor erfaring inden for kerneområdet.

Siden starten i 2016 er det gået stærkt, og i dag er der 20 ansatte , og virksomheden er, trods sin unge alder, allerede blevet anerkendt som ’Årets Iværksætter’ af Faaborg-Midtfyns Erhvervsråd samt nomineret til ’EY Entrepreneur of The Year’ i kategorien ’Bedste start-up’. 

 

Se mere om virksomheden i denne korte video eller læs mere på: www.hallerentreprise.dk

Hvis sådan nogle ting ikke spiller…

Haller Entreprise er flittig bruger af webshoppen hos Fyns Kran Udstyr, og noget af det de lægger stor vægt på er, at pris og kvalitet passer sammen, og det vigtigste er, at de kan få de rigtige varer, på det rigtige tidspunkt; dvs. når de skal bruge dem. Søren Haller udtaler at, ”det kan ikke nytte noget, at man som Fyns Kran Udstyr har en fin webshop, hvis man ikke har varerne, og vi skal vente flere dage på at få produkterne.”

Hos Fyns Kran Udstyr leverer vi fra dag til dag, hvilket også er en af grundende til, at Haller Entreprise har valgt at handle os. For som Søren Haller siger, ”Hvis sådan nogle ting ikke spiller, så ville vi finde en anden leverandør”.

Når Haller Entreprise handler løftegrej

Når Haller Entreprise skal handle løftegrej hos Fyns Kran Udstyr, så bruger de både webshoppen eller ringer til en af vores salgsmedarbejdere for at få råd og vejledning. Søren Haller fortæller, ”Der hvor webshoppen er super god, er når vi lige hurtigt skal ind og finde et eller andet stykke løftegrej, som vi mangler”. Han fortæller endvidere, at de også bruger webshoppen til at finde ud af, hvilken type løftegrej de skal bruge til en given opgave, som de måske ikke selv har løsningen på. Når de så har sporet sig ind på, hvilket udstyr, de mener skal bruge, så ringer de altid til Fyns Kran Udstyr og får råd og vejledning inden bestilling. ”Og når vi så er helt sikre på, at det er det rigtige grej, så bestiller vi selvfølgelig bare online”, siger Søren Haller.

Hør Søren Haller fra Haller Entreprise fortælle hvordan virksomheden bruger webshoppen:

En vigtig grundviden

Udover at handle udstyr hos Fyns Kran Udstyr, så benytter Haller Entreprise sig også af en vores andre services; nemlig vores kursusvirksomhed. Hos Fyns Kran Udstyr tilbyder vi kursus i sikker anhugning, og vi tilrettelægger ofte kurserne efter vores kunders ønsker, så kursusindhold kommer til at omhandle præcis dét, som de arbejder med til hverdag.

Haller Entreprise har haft booket kursus i sikker anhugning hos Fyns Kran Udstyr, og Søren Haller fortæller hvorfor. ”Vi har haft vores medarbejdere på kursus i sikker anhugning, fordi vi har fået en del nye folk i virksomheden, og vi havde selvfølgelig et behov for at, også de nye folk lærte både detaljerne, reglerne og fik den nødvendige viden om, hvordan man foretager et sikkert løft. Samtidig gav det vores medarbejdere en viden om, hvordan det løftegrej vi har, kan og skal benyttes”.

Søren Haller fortæller, at kursusindhold og instruktør fra Fyns Kran Udstyr levede fuldt ud op til forventningerne, og medarbejderne engagerede sig og deltog i den efterfølgende debat, hvor der kom gode input og spørgsmål, som skabte en god dialog omkring emnerne.

”Efter kurset føler vores folk, der anhugger dagligt, sig nu mere sikre i hvordan og hvorfor de skal anhugge som de har fået at vide, og den grundviden synes jeg er meget vigtig”, afslutter Søren Haller.

 

Vil du vide mere? Se mere om vores kurser i 'Sikker Anhugning'

 

Vil du have samme fordele som Haller Entreprise?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Stefan Demant

Salgskonsulent, Fyn

phone40769674

mailsde@fku.dk

Stefan Demant

Michael Lauritsen

Salgskoordinator

phone63160766

mailmil@fku.dk

Michael Lauritsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up