keyboard_arrow_down

CASE: KBN Rustfri Service - Kranløsninger sikrer et bedre arbejdsmiljø

KBN Rustfri Service blev grundlagt for 20 år siden, hvor Kasper Bech Nielsen startede med kun en enkelt servicebil. Siden da er virksomheden udvidet til at have 15 ansatte, hvor halvdelen kører ud som montører, mens de resterende er på værkstedet. 

 

Se videoen hvor du kan møde Kasper Bech Nielsen samt vores salgskonsulent, Oliver Rye Vesterskov, og hør dem fortælle mere om samarbejdet og udarbejdelsen af krananlæggene.

Leverandør til fødevareindustrien

Hos KBN Rustfri Service servicerer de mange forskellige typer kunder, men det er oftest fødevareindustrien som slagterier og mejerier, der især benytter sig af virksomhedens know-how og løsningerne i rustfri stål. Blandt virksomheden produktportefølje finder man bl.a. transportbånd og forskellige typer af maskiner der indgår i forarbejdningen af produkterne. Virksomheden har derfor ofte  mange krævende specialopgaver.

Større opgaver gav behov for mere krandækning

Fyns Kran Udstyr kom ind i billedet, da KBN Rustfri Service fik nogle opgaver ind ad døren, der krævede en bedre krandækning af arbejdsområdet og stillede højere krav til både arbejdsmiljø og effektivitet. Først blev der installeret en Erikkila traverskran i den nye hal. En finesse ved denne løsning er, at der er monteret et ekstra stykke køreskinne på, så fladkablerne kunne placeres bagved selve arbejdsområdet og dermed give KBN Rustfri endnu større krandækning.

Fakta om den første løsning: 
Type: ERIKKILA Prosystem single girder.
Løftekapacitet (WLL): 1000 kg.
Kørebanelængde: 18,3 meter.
Bredde: 7 meter.
Eltalje: DELTA DEH2 1000 kg.

Fokus på effektivitet og arbejdsmiljø gav behov for endnu en kranløsning

Dernæst skulle bearbejdningshallen også opgraderes, og der blev igen valgt en Erikkila traverskran med et Schmalz VacuMaster Basic 500kg vakuumløfteåg, til at håndtere de store stålplader.  

Som resultat er arbejdsgangen blevet mere effektiv, og de kunne gå fra 2 til 1 mand på en arbejdsstation, samtidig med at arbejdsmiljøet for medarbejderne er blevet forbedret.  

Fakta om den seneste løsning: 
Type: ERIKKILA Prosystem single girder.
Løftekapacitet (WLL): 1000 kg.
Kørebanelængde: 14 meter.
Bredde: 7,5 meter.
Eltalje: DELTA DEH2 1000 kg.
Vakuumløfteåg: Schmalz VacuMaster Basic 500kg.

Schmalz VacuMaster i sit es

Vakuumløfteåget, som er monteret på den letløbende traverskran, er fra den tyske virksomhed Schmalz VacuMaster Basic. Det er designet til at løfte store, flade lufttætte emner. VacuMaster i sit es bliver brugt, når stålplader på virksomhedens pladebukke og pladesaks skal håndteres. VacuMaster Basic fås med en løftekapacitet på op til 750 kg. Derudover fås modellen også med mulighed for rotation af byrden.

Se nærmere på hele vores udvalg af vakuumløfteåg fra Schmalz - og få et indblik i det store modelprogram.

 

Vil du også have en kranløsning, der bidrager til effektive processer og et bedre arbejdsmiljø?

Kontakt os

Bliv ringet op

Jesper Skibdal Christensen

Salgskoordinator

phone63160736

mailjec@fku.dk

Jesper Skibdal Christensen

Oliver Rye Vesterskov

Salgskonsulent, Nordvestjylland + Aarhus

smartphone21464749

mailorv@fku.dk

Oliver Rye Vesterskov

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up