keyboard_arrow_down

Kranservice: Se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

“At vores fremtidige samarbejdspartner skulle være Fyns Kran Udstyr var ikke noget svært valg at træffe, efter jeg havde undersøgt markedet med hensyn til pris, service, tilgængelighed m.m.”

– Jens Hansen, HSE Coordinator, Muehlhan Give

Vi stod med den udfordring, at vi hos Muehlhan skulle have prøvebelastet alle vores traverskraner i forbindelse med det lovpligtig eftersyn. Dette var bogstaveligt talt en stor opgave at løfte, da den ene kran skulle belastes med hele 165 T. Vi havde længe søgt den rigtige løsning men desværre uden resultat.

Men så fandt vi ud af, at Fyns Kran Udstyr og BMS Krangården, kunne tilbyde det helt rigtige set up i forhold til vores behov og ønsker. Vi fik booket et eftersyn, og på selve dagen for opgaven fungerede det hele som en meget velfungerende maskine. Fyns kran Udstyrs montør fik i tæt samarbejde med BMS i løbet af kun én formiddag udført prøvebelastning og lovpligtigt eftersyn på alle 4 traverskraner.

Vores samarbejde med Fyns kran Udstyr i hverdagen fungerer upåklageligt. Når det handler om at finde den rigtige løsning på komplekse løfteopgave, har det vist sig at Fyns kran Udstyr er en meget kompetent partner. Også når det gælder om at finde det rigtige løfteudstyr til løfteopgaverne, så vi sikrer, at vores medarbejdere ikke er i risiko for at komme til skade, da en evt. ulykke ved en løfteopgave ville have uoverskuelige konsekvenser. Samtidig ved vi, at de emner vi løfter, er i sikre hænder og ikke får skader ved de forskellige løft, som vi udfører.

Kranservice

keyboard_arrow_down

De vigtigste parametre i forhold til vores valg af Fyns Kran Udstyr som samarbejdspartner var:

• Råd og vejledning vedr. forskellige løfteopgaver.
• Aftalt service til aftalt pris.
• Og ikke mindst, at jeg altid kan regne med at alle aftaler om service og levering bliver overholdt.

Skal vi også hjælpe med jeres kranservice, eller andre lovpligtige eftersyn? 

Ring til os nu. Og få den bedste pris, service og tilgængelighed med EasyCert. 

Kontakt os

Bliv ringet op

Pia Vedel

Servicekoordinator, løftegrej - Sjælland

phone63160760

mailpve@fku.dk

Pia Vedel

Hanne Sandberg

Servicekoordinator, kranservice - Jylland

phone63965313

mailhsa@fku.dk

Hanne Sandberg

Bliv ringet op

Muehlhan er specialiseret i industriel og maritim overfladebeskyttelse af skibe, kampvogne, rørledninger, olie og gas platforme samt andre industrielle anlæg.
Du kan læse mere om Muehlhan her

keyboard_arrow_up