keyboard_arrow_down

Portræt af Liftsupply

Startupvirksomheden Liftsupply blev grundlagt på baggrund af en helt anden virksomhed; nemlig et udspring af af Nikolaj og Kurt Povlsens allerede eksisterende virksomhed; KranDOK, som er Danmarks første virksomhed, der udelukkende beregner og dokumenterer forskellige typer af kranløft. Grundlæggerne bruger deres erfaring fra mere end 25-år i kran- og byggebranchen til at rådgive, beregne, dokumentere samt projektere opgaver for både små og store virksomheder, der anvender kraner.

Gennem aktiviteten i KranDOK var der stigende efterspørgsel på leje af løftegrej til de enkelte projekter, samt en stigende tendens på forespørgsler vedrørende leje af bl.a. eltaljer med radiostyring konfigureret til at vende betonelementer (også kaldet vendespil) samt komplette kit med det mest almindelige løftegrej, til løft af forskellige typer betonelementer.

Liftsupply ser dagens lys

På baggrund af denne stigende interesse og aktivitet valgte man at imødegå den stigende efterspørgsel, tage springet og sammensætte specielle løsninger, der præcist passede til kundernes behov og dermed var grundlaget for Liftsupply lagt.

”Vi har sammensat kasserne så det er så nemt og overskueligt for brugeren at finde det, som man skal bruge. Samtidigt er kasserne lavet til at kunne løftes nemt med en gaffeltruck, kran eller lignende. Derudover så kan de selvfølgelig også låses af” uddyber Nikolaj Povlsen

Da virksomheden skulle indkøbe løftegrej til at sammensætte kasserne, var der dog nogle forbehold baseret på den erfaring virksomheden havde med indkøb af netop dette. Løftegrejet skulle nemlig være af høj kvalitet, og at den endelige slutbruger af kassens indhold, skulle kunne stole på at grejet altid var holdbart.

Kvalitet der holder i hverdagen

Nikolaj Povlsen uddyber; ”Vi kunne sikkert sagtens have fundet løftegrejet til kasserne lidt billigere et andet sted end hos Fyns Kran Udstyr, men så har vi før, bare været ude for at man kan stå med nogle sjækler man ikke ønsker at løfte med eller et løftebeslag til elementer der bare gør opgaven eller hverdagen træls. Vi vil hellere have kvalitet, der holder.” udtaler Nikolaj.

Han fortsætter, ”Det gør også en forskel, at baglandet er i orden, og at kommunikationen med leverandøren af løftegrejet er god. Vi kan ikke leve med at der f.eks. er rigtig mange dages leveringstid på noget, som vi står og skal bruge her og nu – så ville vi stå i en situation, hvor vi har en kasse, som vi ikke kan leje ud.”

Kvaliteten skal være i orden

"Vi havde god erfaring med Fyns Kran Udstyr fra tidligere, så vi vidste, at vi fik alle vores krav opfyldt ved at vælge jer som leverandør. Desuden er det et kæmpe plus, at I har et system (EasyCert red.) hvor man altid kan gå ind og se certifikaterne, og at der er styr på det. I stedet for at de står en mappe på et kontor” siger Nikolaj.

Og det virker til, at Liftsupply har ramt rigtig med deres løsninger. Nikolaj Povlsen uddyber ”Det hele er gået hurtigt, og ringene har spredt sig i vandet med en hastighed, vi ikke turde håbe på – derfor har vi heller ikke nogle kasser hjemme i øjeblikket; de er alle udlejet. Det er selvfølgelig svært at spå om, hvordan det ser ud i fremtiden, men indtil nu har vi oplevet en rigtig god efterspørgsel” afslutter en smilende Nikolaj Povlsen.

Har denne case gjort dig nysggerig på, hvad vi har på hylderne?

Se vores udvalg af løftegrej

Skal du også bruge løftegrej?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Frank Nørlem

Salgs- og uddannelseskonsulent

phone20936999

mailfnl@fku.dk

Frank Nørlem

Jimmi Haushøj

Teamleder / Salgskoordinator, København

phone43565406

mailjph@fku.dk

Jimmi Haushøj

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up