keyboard_arrow_down

CASE: SCT Transport – et langvarigt samarbejde med fokus på sikkerhed og service 

Gennem 9 år har SCT og Fyns Kran Udstyr samarbejdet om løftegrej, specialdesignede løfteåg og lovpligtige eftersyn. 

Michael B. P. Mangelsen, der er Driftsdirektør for Kran – Container & Specialtransport fortæller at Fyns Kran Udstyr er deres foretrukne leverandør på grund af EasyCert og vores digitale platform: 

”Vi er utroligt glade for den digitale tilgang og specialløsningerne. Vi har faktisk nogle løfteåg, som Frank Nørlem, vores tilknyttede salgskonsulent og jeg har udviklet på en serviet.”  

 

Mød Michael B. P. Mangelsen, Driftsdirektør for Kran - Container & Specialtransport hos SCT Transport.

Aspekter i et succesfuldt samarbejde 

Et samarbejde om især specialdesignede løfteåg er også et tillidsforhold, hvor der skal lyttes, trækkes på erfaringer fra lignende udfordringer og sammen skal der findes frem til den bedste løsning. Her nævner Michael især leveringstiden og kundeservice som nogle af de vigtigste faktorer for, hvorfor de stadig er kunde hos Fyns Kran Udstyr: 

”Vi oplever også tit, hvis vi står i en situation, hvor det udstyr vi skal bruge ikke lige ligger på hylden eller er til at skaffe, så henvender vi os til jeres udlejningsafdeling. Vi vil som udgangspunkt helst investere i udstyret, men hvis der er udfordringer på leveringstiden, er det en god måde at prøve noget bestemt af, inden vi investerer i det.” 

EasyCert giver et unikt overblik hos SCT Transport 

Michael B. P. Mangelsen udtaler at det især er EasyCert, der gør at samarbejdet med Fyns Kran Udstyr fungerer så godt. Michael fremhæver et bestemt eksempel på brugen af EasyCert: Når hans kranfører Tom har fået ny bil, så tager de et møde om hvad der skal købes af løftegrej til den.  

”Det er en stor fordel at det er så nemt. Vi går ind på EasyCert, printer et certifikat ud på hvad der er i den gamle bil, og taler ud fra den omkring hvad der skal være i den nye bil. Måske har behovene ændret sig siden vi sidst købte ind; er der nogle kædesæt der skal være kortere og så videre.”   

keyboard_arrow_down

For nyligt har Tom fået en ny Volvo FH 8x4 med 500 heste og en Fassi 1450 techno kran.
Den nyeste teknologi giver kranen en helt anden geometri og en højere løftekapacitet.

Instruktionspligt tages til et nyt niveau med Sikker Anhugning

Generelt fokuserer SCT meget på at sikkerheden er i top, og derfor fik alle, der arbejder med kraner, chauffører og mekanikere på værkstedet, mulighed for at deltage i et Sikker Anhugningskursus i starten af 2023.  

De var så glade for forløbet, at de fra næste år vil have et fast årligt kursus, hvor nye medarbejdere får mulighed for at lære eller få genopfrisket regler og praksis på området.  

Selv om man er garvet i branchen, kan der stadig være nogle områder der kan tåle en genopfriskning. Michael fortsætter:  

”Der er ikke en eneste der har været med til det kursus, der bagefter ikke har tænkt:  Okay, jeg fik også noget ud af det. Det var jeg måske ikke så opmærksom på længere, eller det var måske gået i glemmebogen. 

Vil du have samme fordele som SCT Transport?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Frank Nørlem

Salgs- og uddannelseskonsulent

phone20936999

mailfnl@fku.dk

Frank Nørlem

Jimmi Haushøj

Teamleder / Salgskoordinator, København

phone43565406

mailjph@fku.dk

Jimmi Haushøj

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up