keyboard_arrow_down

CASE: TyreTrust - Vakuumløftere til Danmarks største dækhotel

Tyretrust A/S er en virksomhed, som har gjort det til sin levevej at agere servicepartner for bilhuse, autohuse, værksteder ved bl.a. at hente, bringe, opbevare, vaske, afbalancerer samt klargør kundernes hjul. P.t. opbevarer Tyretrust ca. 70.000 sæt hjul, og håndterer desuden mellem 90.000 og 100.000 individuelle hjul om året, som skal vaskes i et af virksomhedens mange vaskeanlæg. 

Vil du vide mere om TyreTrust? Så kan du se mere om virksomheden på tyretrust.com.

 

I videoen herover kan se vakuumløfterne fra Schmalz ibrug hos TyreTrust i Køge.

Tyretrust har fart på

Tyretrust har 2 afdelinger i Danmark, én i Horsens og en i Køge - virksomheden i Køge har ligget på adressen siden 2018, og er siden da udvidet flere gange. Virksomheden har nu nået maksimal kapacitet af, hvad der er muligt, i den nuværende bygning men vi er hos TyreTrust langt fra færdige med at udvikle og vokse fortæller Driftchef Alex Jørgensen.

En hjæpende hånd

Tyretrust håndterer dagligt rigtig mange hjul i anlægget, og det er en stor opgave at flytte rundt på så mange hjul hver dag.  
Derfor skulle Tyretrust ud at finde en løsning til håndtering af de mange hjul, således at arbejdet kunne udføres lettere, hurtigere og sikrer medarbejderne et endnu bedre fysisk arbejdsmiljø.
 
Alex forklarer, “Det er klart, at vi med de mange håndteringer af hjul, allerede har nogle hjælpemidler til rådighed til løfte hjulene op og ind i vores maskiner, men fordi det med vores nuværende setup er meget tidkrævende, så ser vi desværre ofte, at medarbejderne vælger selv at foretage håndtering og løft af hjul uden brug af hjælpemidler.  
Han fortsætter; “og det gør de simpelthen fordi, det er for tidskrævende; de vælger den lette og hurtige løsning”.

Tyretrust har tidligere haft bl.a. kranbaner med eltaljer til hjælp ift. håndtering, og der oplevede virksomheden det samme som nu – at det simpelthen var for tidkrævende, og medarbejderne valgte derfor ofte den lette og hurtige løsning, som var selv at håndtere og løfte hjul. “Løsningerne var egentlig gode nok til opgaven, men det tog alt for lang tid”, siger Alex.

Research og idé til løsningen 

Alex forklarer, at man efter en god idé fra medarbejderne, under en brainstorm, startede med at søge efter en mere effektiv løsning, og her søgte bl.a. på vakuumløftere som var medarbejderens tanke, og her sprang Fyns Kran Udstyr frem med et bredt udvalg.  
“Vi var faktisk lidt forundrede over, at der ikke var flere kvalificerede udbydere af vakuumløsninger end Fyns Kran Udstyr,” siger han.  
 
Tyretrust tog kontakt til Fyns Kran Udstyr og beskrev opgaven, som hurtigt sendte en af sine konsulenter ud for at starte en dialog med Tyretrust om deres ønsker og behov for en ny og en mere effektiv løsning. 
  
Alex fortæller smilende; “Selvom hjul ikke er det mest normale at løfte med en vakuumløfter, så fandt vi med fælles hjælp frem til en griber, der kunne klare opgaven sikkert, hurtigt og effektivt”.

Lån af demoløsning

Inden man investerer i sådan et anlæg, er det rart at kunne afprøve det først, og denne mulighed fik Tyretrust selvfølgelig også. Alex udtaler; “At vi havde mulighed for at låne en demoløsning, så vi kunne afprøve noget, der lignede vores påtænkte løsning, var helt sikkert med til at fjerne enhver tvivl - og så vidste vi også, at det var det helt rigtige, som vi havde valgt."
Alex fortsætter; “Det vi kan se med det nye anlæg er, at håndteringsopgaven er blevet nemmere og mere effektiv. Samtidig sparer vi tid ift. Hjulvask – det var det helt rigtige at investere i en vakuumhåndteringsløsning”, siger han. 
“Det vi ønsker og håber med den nye løsning er, at vores medarbejdere skåner sig selv – og med en vakuumhåndteringsløsning, er det ingen sag at udføre så mange løft på én dag”, afslutter han. 

Få overblikket over løsningerne: 

Schmalz løsning - Køge

TyreTrust - Køge

Antal: 4 stk.
Svingkran: Schmalz WK vægsvingkran i aluminium
Længde på udlæg: 4 meter
Vakuumløfter: JumboFlex 50
Griber: Kroge udviklet af FKU i samarbejde med TyreTrust
Løftekapacitet (WLL): 50 kg
Schmalz løsning - Horsens

TyreTrust - Horsens

Antal: 2 stk.
Svingkran: Schmalz WK vægsvingkran i aluminium
Længde på udlæg: 4 meter
Vakuumløfter: JumboFlex 50
Griber: Kroge udviklet af FKU i samarbejde med TyreTrust
Løftekapacitet (WLL): 50 kg

Kan du også se fordelene i vakuumløft?:

Kontakt os

Bliv ringet op

Jesper Skibdal Christensen

Salgskoordinator

phone63160736

mailjec@fku.dk

Jesper Skibdal Christensen

Søren Fogh Sørensen

Produktchef, Kraner og Vakuumløft

smartphone28103507

mailsfs@fku.dk

Søren Fogh Sørensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up