keyboard_arrow_down

CASE: GODT SAMARBEJDE I 25 år!

Wavin og Fyns Kran Udstyr har en lang historik bag sig og kan nu fejre sølvbryllup på samarbejdsfronten. Det lange og gode samarbejde bunder i et fælles ønske om sikker og korrekt arbejdsgang med løfteudstyr, hvor funktion og løsning ofte er specialtilpasset.

 

Hør Per Villadsen fortælle om, de mange fordele han ser ved samarbejdet med Fyns Kran Udstyr.

Alsidigt brug af løftegrej

Wavin er en verdensførende leverandør af produkter og løsninger til VVS-, afløbs- og kloaksystemer, blå-grønne tage, regnvandshåndtering, varme og køling samt mekanisk ventilation. Deres 50 hektar store grund rummer bl.a. udendørs lager og tre store produktionshaller, som vidner om en massiv produktion, der kører non-stop, året rundt. Derfor er der mange små og store håndteringer og en alsidig brug af løftegrej på fabrikken. Med så meget udstyr samlet på ét sted vægter Wavin en god samarbejdspartner til konstant at udvikle, vedligeholde og efterse deres mange stykker udstyr, og i 25 år har Fyns Kran Udstyr haft opgaven.

Processen bag samarbejdet

Wavin er en proaktiv samarbejdspartner, der som udgangspunkt selv enten tegner en skabelon eller udfærdiger en prototype, når de står over for en ny problemstilling. Derefter videregiver de deres idéer til deres faste salgskonsulent, der aktivt indgår i dialogen, kommer forbi og kigger, og efterfølgende tilpasser og justerer udkastet, så der sammen findes den helt rigtige løsning.

”Vi får ofte selv idéerne til udformningen af det nye løfteværktøj. Vi er meget hands-on og kan se hvordan tingene virker for os, og så er det sådan her det (red. løsningen) skal være” fortæller Per Villadsen, der er arbejder som vedligeholdelsestekniker.

Funktion og sikkerhed skal være i top

”Vores løfteudstyr er alfa og omega for sikkerheden hos os. Udstyret skal være brugbart og nemt at gå til, så folk har lyst til at bruge det. Det skal være en ukompliceret og godkendt løsning, og helst det rigtige første gang, så vi kan få det ud i produktionen. Derudover er vi rigtig glade for den systematiske tilgang der er til nyt og eksisterende udstyr, som Fyns Kran Udstyr tager sig helt af, så vi ikke behøves tænke ret meget over det” fortæller Per Villadsen.    

Kommunikation og kemi er vigtigt

Selvom der er løbet et par salgskonsulenter igennem Wavin-åen de sidste 25 år, lægger den midtjyske virksomhed vægt på, at der uanset nye ansigter, altid følger god kommunikation og kemi med, når Fyns Kran Udstyr ligger vejen forbi. Et vigtig parameter som vi stolte af, og som vi fortsat vil leve op til. 

 

Mangler du den rigtige samarbejdspartner? 

Kontakt os

Bliv ringet op

Dennis Bo Bank

Key Account Manager, Wind

smartphone29361118

maildbb@fku.dk

Dennis Bo Bank

Palle Bo Nielsen

Teamleder / Salgskoordinator, Aalborg

smartphone30388738

phone96345911

mailpbl@fku.dk

Palle Bo Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up