keyboard_arrow_down

WILLBRANDT Gummiteknik har fokus på arbejdsmiljø og effektivitet med en vakuumløfter fra Schmalz

Sneplovskær er praktiske til at fjerne sne, men de er meget tunge, og svære at manøvrere under bearbejdning. Men hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S er håndteringen af de tunge plovskær nu blevet meget lettere og mere sikker samtidig med, at det har skabt et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.

Få et overblik over vakuumhåndteringsløsning og mød brugeren, Jesper, i denne korte video:

Bearbejdning med et fokus på arbejdsmiljø

WILLBRANDT Gummiteknik A/S havde tidligere en udfordring i deres håndtering af særligt sneplovskær, fordi de er meget store, tunge og svære at manøvrere rundt med. Udfordringen gjorde, at Jesper Hansen, Lager- og logistikansvarlig hos WILLBRANDT Gummiteknik, manuelt skulle håndtere de store og tunge skær. Som han selv siger: ”Vi havde store udfordringer, når vi skulle bearbejde sneplovskær, som er store, tunge og uhåndterbare.” Derfor var udfordringen for WILLBRANDT Gummiteknik A/S at finde en løsning til håndtering af de tunge emner, forbedre arbejdsmiljøet og skabe bedre ergonomiske forhold for at passe på deres dygtige medarbejdere.

WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Virksomheden bearbejder ikke kun sneplovskær; hos WILLBRANDT Gummiteknik A/S man er specialister i gummi-, polyuretan- og elastomerprodukter. De leverer kompensatorer samt svingnings- og chokdæmpende løsninger til fjernelse eller reduktion af rystelser og strukturstøj, reduktion af svingninger fra motorer, pumper og maskiner samt reduktion af chok. WILLBRANDT Gummiteknik i Danmark, blev grundlagt i 1994 og er er et datterselskab af det mere end 125 år gamle moderselskab WILLBRANDT KG i Hamborg - i 2019 fejrede de derfor 25-års jubilæum, så det er garvet spiller i branchen. Virksomheden har kunder i hele Norden, bl.a. i Sverige, Norge, Finland, Grønland, Island og på Færøerne. WILLBRANDT Gummitekniks kunder findes bl.a. indenfor industri, jernbane, vind og den maritime sektor. Virksomheden har oplevet en konstant vækst, og er derfor ved at udvide – de har købt en grund, og er ved at bygge kontor samt lagerbygning på Grønlandsgade i Haslev.

Samarbejde skabte perfekt løsning

Samarbejde skabte perfekt løsning Inden WILLBRANDT Gummiteknik startede processen med ny kranløsning, havde de fat i flere leverandører, og det endelige valg faldt på Fyns Kran Udstyr. Herefter kom salgskonsulent Casper R. Christensen forbi, og i samarbejde med WILLBRANDT Gummiteknik fik han defineret endelige ønsker og behov og herefter fremlagt og diskuteret forskellige muligheder. Casper fik ligeledes et stykke gummi fra et sneplovskær med, så han hos Fyns Kran Udstyrs leverandør kunne få testet, at krananlægget kunne anvende vakuum på denne type emne – dette gøres for at være sikker på, at krananlægget kan klare den pågældende opgave ude hos kunden. Tilbagemeldingen var positiv, så derfor fortsatte processen med den valgte krantype, som var en let bevægelig Schmalz i aluminium samt et Schmalz VacuMaster Basic vakuumløfteåg. Vakuumløfteåg er monteret i kranen med Yale CPVF eltalje med 2 hastigheder. 

Læs mere om vakuumløft her

Det var et samarbejde mellem Fyns Kran Udstyrs salgskonsulent, Casper R. Christensen og Jesper Hansen, at finde de løsninger på kransystemet, som kunne opfylde alle krav og ønsker til det nye kransystem hos WILLBRANDT Gummiteknik. Og den endelige løsning passer perfekt ind, er funktionel og opfylder alle vores krav og ønsker – som Jesper Hansen glad udtaler; ”Den lever fuldt ud op til de krav og ønsker, som vi havde – og mere til, endda; det spiller bare” Montagen af kranen gik lige efter bogen – delene blev sendt til virksomheden i god tid, montageteamet ankom på den aftalte tid og satte kranløsningen op, og så kørte det bare. I forbindelse med montagen udtaler Jesper Hansen; ”Jeg synes, at det var helt fint – det gik som smurt.”

Kranløsning gør arbejdsdagen lettere – bogstavelig talt

Den lette Schmalz aluminiumskran bruges normalt enten med vakuum eller magnet, men Jesper Hansen benytter dog begge dele. Han bruger vakuumløsningen ved flytning af de store og tunge sneplovskær, og til de store bøsninger benytter han magneten. Som han selv siger; ”Jeg skal ikke slås med at fjerne net eller noget som helst; det er faktisk meget rart.” Jesper Hansen fortæller yderligere; ”Ting, vi havde før, som måske var lidt tunge, hvor man tænkte, at det kan jeg da godt lige klare - det løftede jeg med hænderne. Det gør jeg slet ikke i dag - nu bliver det kørt hen til kranen, og løftet med den.” Så udover at have gjort arbejdsdagen lettere, bogstavelig talt, så er arbejdsmiljøet og ergonomien også forbedret, da den nye kranløsning ikke alene løfte tunge emner, den giver også lyst til at vælge den korrekte ergonomiske løsning fremfor løft med hænderne, som kan være skadeligt for bl.a. ryg og skulder. Det mærkes helt tydeligt på Jesper Hansen, at han er yderst tilfreds med den løsning, der er blevet monteret hos WILLBRANDT Gummiteknik; ”Hold kæft, det kører!”.

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige vakuumløfter:

Kontakt os

Bliv ringet op

Jacob Schytte

Salgskonsulent, Sjælland/KBH

phone28935198

mailjas@fku.dk

Jacob Schytte

Jesper Skibdal Christensen

Salgskoordinator

phone63160736

mailjec@fku.dk

Jesper Skibdal Christensen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up