keyboard_arrow_down

Dokumentation ved test og eftersyn af kraner og løftegrej

Vi er en af markedets største udbydere af lovpligtige eftersyn af løfteudstyr, kraner samt relateret udstyr og vi sikre selvfølgelig at din dokumentation ved test dit grej er i orden.

Både kraner og løftegrej mærkes med vores unikke mærkebrik. Den printes direkte fra vores servicesystem EasyCert og indeholder datoen for sidste eftersyn, datoen for næste eftersyn, vores unikke id og kan efter dit ønske og indeholde dit unikke id nummer. Bagsiden indeholder desuden en QR-kode der let giver vores montør adgang til alt historik på pågældende grej.

Der er produkter hvor vores label ikke påsættes. Disse produkter vil blive forsynet med strips hvor det unikke indentifikationsnummer står.

Når du vælger os som leverandør får du:

1

Eftersyn af kraner og  løfteudstyr efter fastlaste procedure samt dokumentation for vi altid følger dem.

2

Individuel opmærkning af grej med fuld sporbarhed og synlig årsfarve.

3

Online med det samme – dit certifikat er straks tilgængeligt efter at eftersynet er foretaget.

4

Registrering af alt dit udstyr i EasyCert, det giver dig det fulde overblik over alle dine emner.

5

Individuelle certifikater på alt dit grej. Vi sikrer at du altid overholder gældende lovgivning.

6

De individuelle certifikater indeholder en beskrivelse af hvad der er foretaget og heraf årsager til eventuel kassation og dokumentation for eventuelle udskiftninger.

Se hvordan du kan have dokumentationen lige ved hånden:

Karl Thygesen & Søn Aps har certifikaterne lige ved hånden med EasyCert. I videoen kan du se, hvor let det er for chauffør Michael Cederfeldt Olsson, når han skal fremvise certifikater på løftegrejet ombord på sin mobile tårnkran. Læs også hvordan NCC Civil Egineering, ligesom Karl Thygesen & Søn Aps, har styr på deres dokumentation lige herunder.

NCC logo

NCC Civil Egineering holder styr på certifikater, løfteudstyr og omkostninger med EasyCert fra Fyns Kran Udstyr

Civil Engineering er en afdeling i NCC, som har gang i mange forskellige projekter, og det kræver, at der er styr på løfteudstyret til de enkelte opgaver.

NCC Civil Engineering beskæftiger sig primært med infrastruktur og komplekse betonkonstruktioner, og dagligdagen går derfor med at løse opgaver inden for klimasikring, vand- og afløb, ledningsrenoveringer, kabel- og ledningsomlægninger samt tunnelering. Opgaverne er mange og kompleksiteten er ofte stor.

Nyt unikt overblik

Overblik over løftegrej og relateret udstyr var tidligere en stor udfordring for afdelingen, Civil Engineering. Problemstillingen man ofte oplevede var, at én afdeling af NCC Civil Engineering kunne have en bestemt type løfteudstyr, som en anden afdeling havde behov for at bruge under en opgave. Men da ingen havde mulighed for at få overblik over udstyret og dermed kunne flytte det internt mellem afdelingerne, blev det ofte den dyrere løsning med at leje eller købe nyt udstyr, mens det udstyr, man havde i forvejen, lå og samlede støv. Og dette var en alt for dyr og ressourcekrævende model. Civil Engineering-afdelingen ledte derfor efter et system, der udover at kunne give let adgang til den lovpligtige dokumentation, og som samtidig kunne give et præcist overblik over hvilket løfteudstyr, der er tilgængeligt i de enkelte afdelinger. Løsningen blev EasyCert fra Fyns Kran Udstyr, som er et onlinebaseret system, der let skaber overblik over registreret udstyr og samtidig har al dokumentation og data samlet ét sted.

Nu har NCC Civil Engineering det fulde overblik over deres udstyr, og udover ressourceoptimering har NCC Civil Engineering også oplevet en anden væsentlig forskel – de har nu online adgang til de lovpligtige eftersynscertifikater. Tidligere skulle en printet version i papirform følge det enkelte udstyr - med EasyCert kan NCC Civil Engineering finde det lige med det samme både på web og mobile enheder via EasyCert app’en.

EasyCert holder også i den virkelige verden

"Systemet lever fuldt op til vores forventninger, det spare os for unødige omkostninger og vi kan finde vores certifikatet via EasyCert app'en uden problemer på de forskellige arbejdspladser - uanset hvor det er henne i verden", udtaler Kristian Andersen fra NCC Civil Engineering.

NCC kraner - EasyCert Fyns Kran Udstyr

Har du spørgsmål til dokumentation ved de lovpligtige eftersyn? 

Kontakt os

Kraner og vakuumhåndtering

Hanne Sandberg

Servicekoordinator, kranservice - Jylland

phone63965313

mailhsa@fku.dk

Hanne Sandberg

Bianca Jensen

Servicekoordinator, kranservice - Fyn og Sjælland

phone63965326

mailbij@fku.dk

Bianca Jensen

Løftegrej, faldsikring m.m.

Helle Olsen

Servicekoordinator, løftegrej - Fyn og Jylland

phone63965327

mailhol@fku.dk

Helle Olsen

Pia Vedel

Servicekoordinator, løftegrej - Sjælland

phone63160760

mailpve@fku.dk

Pia Vedel

Mikael Eriksen

Servicechef samt ansvarlig for trækprøvning

smartphone23315288

phone63965348

mailmer@fku.dk

Mikael Eriksen

Bliv ringet op

Servicebil test af kraner og løftegrej Fyns Kran Udstyr

keyboard_arrow_up