keyboard_arrow_down

Test af løftegrej og løfteudstyr

Fyns Kran Udstyr A/S har siden 1969 været beskæftiget med salg, fremstilling og kontrol af løftegrej og er i dag markedsførende udbyder af disse ydelser. Vi har i dag 20 veludrustede test-og servicevogne, som opererer i hele Danmark ud fra vores afdelinger rundt om i landet.

Vi har i mere end 10 år specialiseret os i kontrol og test af alle former for løftemateriel. Denne test udføres altid i henhold til gældende AT-bekendtgørelser, AT-meddelelser og AT-anvisninger.

Visuelt eftersyn af kraner, løftegrej / løfteudstyr
Alle typer kraner og løftegrej har via vores servicemanagement system EasyCert deres egen individuelle eftersynsprocedure. Eftersynsprocedurene sikrer at du altid overholder gældene love og regler. Ved et visuelt eftersyn bliver der udstedt individuelle certifikater og du kan således se den gældende eftersynsprocedure gennemgået step-by-step på hvert enkel kran eller hvert stykke løftegrej. Læs mere om vores dokumentation ved test og service.

Visuelt eftersyn af løftegrej og løfteudstyr

Magnetrevneprøvning af løftegrej
Alle kædesæt efterses i testbilen for revner og lignende skader ved hjælp af det i bilerne fastinstallerede udstyr til Magnetrevneprøvning, dette gælder også løsdele, kroge, ovalringe og lign. Løfteåg, pallegafler m.m. kontrolleres for revner og lignende skader med bærbart Magnetoflux revneprøvningsudstyr, som alle testbiler er udstyret med.

Trækprøvning
Alle typer pladekløer efterses visuelt for slid og deformation samt prøvebelastes med WLL + 25 % på det i testbilerne installerede trækprøvningsudstyr.
Skralde – og håndtaljer funktionstestes og belastnings-prøves i testbilerne. Såfremt der er behov for reparation, kan det tilbydes udført på vores centrale reparations-værksted i Odense.

Faldsikringsudstyr

Faldsikringsudstyr
Fra testbilerne kan Fyns Kran Udstyr A/S’s autoriserede personale udføre den årlige kontrol af faldsikringsseler, bælter, liner og falddæmpere i henhold til DS-EN 365.

Mærkning af det eftersete udstyr:
Både kraner og løftegrej mærkes med vores unikke mærkebrik. Den printes direkte fra vores servicesystem EasyCert og indeholder datoen for sidste eftersyn, datoen for næste eftersyn, vores unikke id og kan efter dit ønske og indeholde dit unikke id nummer. Mærket indeholder desuden en QR-kode der let giver vores montør adgang til alt historik på pågældende grej.

Der er produkter hvor vores label ikke påsættes. Disse produkter vil blive forsynet med strips hvor det unikke indentifikationsnummer står.

Mærkning af årsfarve løfteudstyr og løftegrej

Har du spørgsmål til test af løftegrej eller løfteudstyr? 

Ring til os nu. Udover vores unikke producerer får du også den bedste pris, service og tilgængelighed med EasyCert. 

Kontakt os

Hanne Sandberg

Servicekoordinator, kranservice – Fyn + Jylland

smartphone21645234

phone63965313

mailhsa@fku.dk

Hanne Sandberg

Helle Olsen

Servicekoordinator, eftersyn af løftegrej - Fyn + Jylland

smartphone29285918

phone63965327

mailhol@fku.dk

Helle Olsen

Helle Torbensen

Servicekoordinator, eftersyn af løftegrej og kranservice – Sjælland

phone63965330

mailhet@fku.dk

Helle Torbensen

Mikael Eriksen

Servicechef

smartphone23315288

phone63965348

mailmer@fku.dk

Mikael Eriksen

Bliv ringet op

Servicebil test af kraner og løftegrej Fyns Kran Udstyr

keyboard_arrow_up