Løftestropper eller båndstropper? Du finder det største udvalg her

 

Løftebånd Båndstropper Løftestropper

Kunder ringer tit til os og fortæller at de skal bruge en løftestrop eller en båndstrop. Og når en kunde ringer og forespørger på f.eks. løftestropper eller båndstropper menes der som regel altid det vi i vores terminologi kalder et løftebånd.

Et løftebånd er et fladt vævet polyester bånd med øje i begge ender. De er velegnet til løft af last uden skarpe kanter samt emner, der ikke må ridses eller hvor løftet skal være mere skånsomt mod emnet end f.eks. wirestropper eller kæder. Vores udvalg spiller sammen med vores slogan som er: Sikkerhed for alle. Og du er derfor garanteret sikre produkter og udgangspunktet til et sikkert løft. Dog har vi altid et fokus på at pris og kvalitet skal spille sammen – så vi kan finde den absolut bedste løsning.

Husk at textile løfteredskaper, som f.eks. løftestropper ikke må udsættes for skarpe kanter. Denne problemstilling kan løses ved at bruge kantbeskyttelse.

Så hvad enten vi kalder det en løftestrop, løftebånd eller båndstrop – så er det helt sikkert noget vi kan hjælpe med. Vi har et stort udvalg på lager i hele Danmark. Vi har afdelinger i Aalborg, Esbjerg, Odense og København.

keyboard_arrow_up