Vagtskifte hos Fyns Kran Udstyr

Efter 7 år som ejer og direktør for Fyns Kran Udstyr A/S, har Jackie Bøllingtoft valgt at trække sig ud fra den daglige drift af virksomheden og hellige sig gøremål uden for FKU. Styrpinden er derfor fuldt overdraget til Carsten Møller Sørensen, der siden marts i år har været ansat som CEO for virksomheden og de 75 ansatte. 

Carsten Møller Sørensen er 37 år gammel, bosiddende i Kolding og kommer fra en tilsvarende stilling som Adm. Direktør i en ejer-ledet virksomhed indenfor gulvbranchen. Forud for dette har Carsten en lang karriere bag sig inden for løftgrejsbranchen hos en konkurrerende virksomhed.

Overdragelsen mærkerer samtidig en overgang til en ny forretningsplan hvor der både bliver plads til et nyt produktprogram inden for standardløftegrej kaldet ”YellowLine”, stor fokus på løsninger til nedbringelse af manuel håndtering samt en markant øget synlighed i hele markedet, både on- og offshore.

Carsten Møller Sørensen udtaler, ”Fyns Kran Udstyr har altid været markedets stærkeste partner indenfor løfte- og håndteringsudstyr og det har ikke ændret sig i de knap 6-7 år jeg har været væk fra branchen. Jeg glæder mig enormt over at være en del af holdet, og den udfordring der i de kommende år består i at udbygge vores markedsposition i både ind- og udland.”

keyboard_arrow_up