keyboard_arrow_down

Fyns Kran Udstyr har eksisteret siden 1969, og vi har Danmarks bredeste lagerprogram inden for løft og surring.

 

 

Sammen med kunderne har vi løbende udviklet løftegrej til specielle formål,
meget af dette benyttes i dag over hele verden.

Fyns Kran Udstyr A/S i tal:

100+

Dedikerede medarbejdere

25+

Serviceenheder

220+

Leverandører

10.000+

Varenumre

Og vi kan mere:

På eget rigger værksted udfører vi kundespecifikke opgaver inden for wire og tovværk, som eksempel kan nævnes flettede wirestropper og splejsede trosser, men også standard produktion udføres.

Riggerværksteder Fyns Kran Udstyr

I vores serviceafdeling servicerer og tester vi kraner og løftegrej af enhver art ligesom også nyinstallation af eks. krananlæg er en stor del af hverdagen. Vores serviceafdeling er klar til at hjælpe vores kunder i hele landet.

Services fra Fyns Kran Udstyr

Med afdelinger beliggende i Odense, København, Esbjerg og Aalborg samt  over 25 mobile serviceenheder er vi landsdækkende og kan tilbyde vore kunder en hurtig og samtidig kompetent service.

Når vi taler om løfteudstyr, stilles der store krav til sikkerhed og dokumentation. Hos Fyns Kran Udstyr har vi egne ingeniører, der udarbejder CE dokumentation og virtuelle belastningsberegninger på udstyr, der står over for en certificering.

Know-How

Siden opstarten i 1969 er Fyns Kran Udstyr A/S vokset til en koncern med over 90 medarbejdere. Både dengang og i dag har vi fokus på det vigtigste – nemlig at indfri vores kunders behov, nu og i fremtiden.

Rådgivning
Uanset løfteopgavens art og omfang er Fyns Kran Udstyr A/S klar med kompetent og professionel rådgivning. Mange års brancheerfaring og know-how samt en salgsorganisation i løbende udvikling, sikrer en høj standard og faglig indsigt, der skaber hele løsninger, hvor der er fokus på effektivitet og sikkerhed for vores kunder.

Teknisk Afdeling står desuden til rådighed med teknisk support i form af blandt andet udarbejdelse af tegningsmateriale, styrkeberegninger og CE-mærkninger.

Erfarne medarbejdere
Vores organisation består af over 90 kompetente og engagerede medarbejdere med den rette know-how. Medarbejderne er et mix af yngre og mere erfarne medarbejdere, som tilsammen udgør et effektivt team.

Teoretisk og faglig uddannelse
Fyns Kran Udstyr A/S vægter medarbejderne højt og er bekendt med, at dette er en afgørende ressource. Virksomheden ønsker at motivere medarbejderne med udfordringer, og yderligere sikre udvikling af medarbejdernes evner, hvilket bl.a. realiseres vha. relevant teoretisk og faglig uddannelse.

Certificering
For at sikre en korrekt levering af vores produkter og serviceydelser arbejder vi efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001:2015. Fyns Kran Udstyr A/S certificeres af Lloyds (LRQA).

Vores vision og mission:

Vision – Den foretrukne leverandør…

Vi ønsker at være vores kunders foretrukne leverandør indenfor løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren. I relation hertil ønsker vi løbende at styrke vores position, således vi fortsat kan bevare og udvikle vores forretning.

Mission – Effektivitet og sikkerhed for kunden…

Vores mission er at tilbyde løftegrej, stålwirer, tovværk, taljer, kraner samt beslægtet udstyr til industri, marine og offshore sektoren, som skaber effektivitet og sikkerhed for vores kunder.

Vi bygger vores eksistensgrundlag på at indfri de behov, vores kunder har, og missionen understreger, at vi ønsker at sætte kunden i fokus.

Hvorfor FKU?

Vores vision er at blive vores kunders foretrukne leverandør af løfte- og håndteringsløsninger. I den forbindelse bliver vi ved med at prøve at styrke vores position og udvikle vores virksomhed.

Når du vælger Fyns Kran Udstyr A/S som din leverandør af løfte- og håndteringsløsninger, får du:

Løfteeksperter
– Stor know-how inden for sikker anvendelse af løftegrej siden 1969

Totalleverandør
– Udvikling – engineering – fremstilling – verdensdækkende test og service

Teknisk know-how
– Engineering – udregninger og tegninger

Omfattende dokumentation
– Certificering og specifikationer i overensstemmelse med EN Norms, Germanischer Lloyd (GL) & Norwegian Veritas (DNV)

Optimerede løsninger
– Kundespecifik produktudvikling sikrer høj kvalitet og tidsbesparende løsninger

Ud fra det ovenstående står det klart, at vi vil være blandt de ledende, seriøse og konkurrencedygtige leverandører på markedet – derfor fokuserer vi konstant på optimering og udvikling af virksomheden.

keyboard_arrow_up