OSR - ONE STOP RIGGING

Løfte- og håndteringsudstyr er blandt nøglefaktorerne for en vellykket operation i offshore, olie, og vindindustrien.

Sikkerhed er 1. prioritet reguleret af specielle særlige regler og forskrifter. Produkter af den højeste kvalitet er nødvendige for at kunne holde til de barske offshore miljøer. “One Stop Rigging” er en full-service løsning og inkluderer re-certificering, vedligehold, opbevaring og håndtering af løftegrejet. Vi tror på – du skal gøre hvad du gør bedst – og lave korte samt længere win/win samarbejde.

OSR Container

Fleksibillitet er kodeordet når det gælder en optimal OSR løsning.

Løfteudstyr og det løbende eftersyn kan være en kompleks størrelse, der kræver enorme ressourcer. For nogen er omkostningen høj – men først og fremmest variable afhængig af branche, regler mv.

OSR er derfor en fleksibel model, der i fællesskab defineres med henblik på at skabe maksimale besparelser for den enkelte, uden at kompromittere gældende lovgivning og sikkerhed. Dette kan enten være ved selv at eje udstyret eller alternativt at leje det af os.

OSR logo

Skræddersy din egen løsning:

Eget udstyr – fuld service og håndtering

I har eget udstyr, men outsourcer dette til FKU, hvilket omfatter komplet håndtering og opbevaring af udstyret. Forsendelse i containere, samt løbende eftersyn, re-certificering og vedligeholdelse af udstyret.

OSR - Eget udstyr – fuld service og håndtering

Leje af udstyr – fuld service og håndtering

I ønsker faste omkostninger på udstyret, hvorfor dette lejes hos FKU med eksklusiv brugsret. Løsningen betyder at jeres løftegrej altid er til rådighed, at vi forestår alt håndtering, servicering og vedligeholdelse af grejet - samt sørger for at logistikken er på plads.

OSR - Leje af udstyr – fuld service og håndtering

Eget udstyr – løbende service og vedligehold

I har eget grej på eget lager, men ønsker sikkerhed og garanti for at dette efterses og vedligeholdes optimalt. Dette varetager FKU og sikre at alle terminer og deadlines overholdes.

OSR - Eget udstyr – løbende service og vedligehold

Hvilke typer af løfte- eller testudstyr har du behov for
keyboard_arrow_down

Hvilke typer af løfte- eller testudstyr har du behov for i din daglige drift?

Vi designer modellen til dine specifikke behov – hvad enten du ønsker løfteudstyr eller har behov for testudstyr f.eks. waterbags.

Vil du høre mere om OSR konceptet? 

Kontakt os

Bliv ringet op

Martin Ravn

Key Account Manager - Marine/Offshore

phone70152015

mailmra@fku.dk

Martin Ravn

Lars Stigsen

Teamleder / Salgskoordinator, Esbjerg

phone63160711

maillas@fku.dk

Lars Stigsen

Bliv ringet op

Logistikløsning – all inklusive

Vi kan leverer en modulær container løsning - hele pakken består af en 10″ container der er DNV 2.7.1 samt Norsok godkendt, derudover leverer vi også et modulært designet indretningssystem efter dine krav og ønsker.

Modul container

Modulopbygget inventar

FKU designer og producerer inventaret til OSR konceptet på vores egen maskinfabrik Lehaka. Design indeholder en række standardmoduler, der efter behov kan sammensættes i forhold til den type/mængde af udstyr der skal i containeren. Indretningen er dog relativ fleksibel, da vi producerer in house, hvilket giver de bedste forudsætninger for en optimal løsning.

Sikkerhedsfeatures og procedure

Vi kan levere en indvendig kranløsninger der dækker hele containeren til løfte af tungt udstyr (ekstraudstyr). Grejet er sorteret efter type og størrelse samt spændtfast og sikret, der er opsat advarselsskilte og sikkerhedsguides. Andre emner kan monteres på forespørgsel.

Test, service og opmærkning af grej

Test og recertificering følger offshore regulativer. Alle stykker grej bliver individuelt opmærket og markeret. Vi bruger vores online platform med “click-and-go” procedure i hver eneste test proces. Vi tager os også af containeren og det medfølgende sling i forhold til DNV 2.7.1.

EasyCert database

Hvert eneste stykke grej har et individuelt certifikat som følger standard offshore regulativer. Certifikaterne vil være i containeren samt online med forskellige søgemuligheder, advarsler og et samlet overblik over alt udstyret i containeren. Læs mere om EasyCert her …

Vedligehold, reparation og udskiftning

Re-certificering indeholder løbende vedligehold af alt grejet. Alle typer grej er altid klar til brug. Grej der ikke er godkendt samt mistet grej vil blive erstattet af nyt. Nyt udstyr eller reservedele er ikke inkluderet i prisen. Vi inkluderer en prisliste for fuld gennemsigtighed.

Håndtering og logistik

OSR konceptet inkluderer en full-service løsning hvor vi står for håndtering og opbevaring af containeren samt grej hos vores FKU Offshore service center i Esbjerg. Håndtering, transport er efter dine krav og specifikationer

Har du spørgsmål til OSR-konceptet? Vi kan med garanti give et godt svar:

Kontakt os

Bliv ringet op

Martin Ravn

Key Account Manager - Marine/Offshore

phone70152015

mailmra@fku.dk

Martin Ravn

Lars Stigsen

Teamleder / Salgskoordinator, Esbjerg

phone63160711

maillas@fku.dk

Lars Stigsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up