Hos Maersk Training i Esbjerg er lovkravet om et årlig kraneftersyn slet ikke nok, derfor fortager Fyns Kran Udstyr eftersyn på alle kraner og krananlæg hver måned.

 

Kraner og krananlæg hos Maersk Training i Esbjerg arbejder dagligt i et hårdt miljø, både på træningsområdet på havnen og ved poolfaciliteter på Ravnevej i Esbjerg.

Fugt, saltvand samt vejr og vind er blot nogle af de faktorer, som spiller ind, og netop derfor går der kun en måned imellem hvert eftersyn.

“Det er vigtigt for os, at vi ikke har nogen nedetid på vores kraner og krananlæg. Men endnu vigtigere er det, at sikkerheden er helt i top, så derfor prioriterer vi, at der fortages disse hyppige eftersyn”, udtaler Thomas Vallentin West, Sales Manager hos Maersk Training i Esbjerg.

Ved et eftersyn bliver der både foretaget funktionstest, visuel kontrol samt smøring af stålwire og mekaniske dele – og én gang om året bliver den lovpligtige belastningstest foretaget.

Service, fleksibilitet og kvalitet er nøgleordene hos Maersk Training i Esbjerg, og de samme krav stilles til deres leverandører.

“Vi er rigtig glade for den fleksibilitet og service, som vi modtager igennem kranserviceafdelingen hos Fyns Kran Udstyr. Vi kan stole på, at serviceteknikeren kommer med kort varsel, hvis vi oplever problemer med vores krananlæg, uanset hvornår på døgnet”, vi kontakter dem, slutter Thomas Vallentin West.

Spørgsmål til kranservice? Vi sidder klar ...

Kontakt os

Bliv ringet op

Anette D. Jacobsen

Teamleder / Salgskoordinator, Odense

smartphone40769608

phone63965314

mailadr@fku.dk

Anette D. Jacobsen

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up