keyboard_arrow_down

Vakuumanlæg og kransystemer til Unicefs Verdenslager

Et håndteringsanlæg, der erstatter manuelle tunge løft i Unicefs nye verdenslager i FN Byen, skal sikre en hurtigere nødhjælp og bedre arbejdsmiljø. Fyns Kran Udstyr har projekteret og monteret anlægget.

I alt drejer det sig om 21 vakuumløftere og 132 meter kransystemer til Unicefs verdenslager i Danmark som Fyns Kran Udstyr skal montere og servicere.

Hovedlageret er et moderne, automatisk højlager, hvor der også pakkes manuelt via de mange pakkebånd. Nødforsyningerne pakkes til nødstedte i hele verden, og processen vil fremover være mere effektiv med det nye udstyr, så nødhjælpen kan nå hurtigere ud. Samtidig skåner håndteringsanlægget pakkeriarbejderne for tunge, manuelle løft, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø.

Håndteringsanlægget er produceret af tyske Schmalz og består af 21 stk. JumboFlex, som kan løfte op til 35 kg og betjenes ergonomisk og nemt med kun én hånd samt 12 stk. aluminium traverskraner med en samlet længde på 132 meter.

keyboard_arrow_down

Opsætningen af håndteringsanlægget hos Unicef er vigtig for os, idet den viser, at der ikke er nogen øvre grænse for hvor meget man kan håndtere med vakuum løftere. Samtidig falder det rigtig godt i tråd med vores fokus, som vi kalder ”Nej tak, til manuel håndtering".

FAKTA

Fyns Kran udstyr har leveret vakuumanlægget til SSI Schäfer, som står bag byggeriet af højlageret, der ligger i den nye FN By.
Det nye verdenslager er 25.000 m2 stort, svarende til 3 fodboldbaner og består af lager, pakkeri og varemodtagelse.

Der er opstillet vakuum – og krananlæg til 5 forskellige områder i lageret:

  • Long Line
  • Pre Pick
  • Depalletizing
  • Short Lines
  • Flex Area

Spørgsmål til kraner eller vakuumløft? Vi sidder klar ...

Kontakt os

Bliv ringet op

Anette D. Jacobsen

Teamleder / Salgskoordinator, Odense

smartphone40769608

phone63965314

mailadr@fku.dk

Anette D. Jacobsen

Per Lynge Nielsen

Salgskoordinator

phone96345912

mailpln@fku.dk

Per Lynge Nielsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up