Her finder du vores store udvalg af faldsikring f.eks. faldsikringsseler, støttestropper og falddæmpere samt faldblokker, redningsudstyr samt faldsikringstilbehør. Alt vores faldsikring er altid i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler og love på området. Vores erfarne og veluddannede medarbejdere foretager gerne inspektion i din virksomhed og kontrollerer dit faldsikringsudstyr og sørger samtidig for nødvendig dokumentation. Ring 70 15 20 15 for yderligere information og se mere om vores test og service her.
Alt vores faldsikring er altid i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler og love på området. Fra vores testbiler, som kører i hele Danmark, kan Fyns Kran Udstyr A/S’s autoriserede personale udføre den årlige kontrol af faldsikringsseler, bælter, liner og falddæmpere.
Vores faldsikringseftersyn og -service bliver udført i henhold til DS-EN 365 samt Arbejdstilsynets retningslinjer på området. Vores erfarne og veluddannede medarbejdere foretager gerne inspektion i din virksomhed og kontrollerer dit faldsikringsudstyr og sørger samtidig for den nødvendige dokumentation. Faldsikringsudstyret bliver rent fysisk mærket op med label og desuden bliver certifikaterne, straks efter at eftersynet er foretaget, lagt i vores online database, EasyCert, hvor man som kunde altid har tilgang til de forskellige certifikater på det enkelte udstyr. Har du spørgsmål til vores faldsikring eller til faldsikringseftersyn og service, så sidder vi klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål – kontakt os på 70 15 20 15.